ΟΜΟΡΦΙΑ: Έχεις μικρά μάτια; Έτσι θα τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα!

img

Αν έχεις μικρά μάτια τότε σίγουρα ψάχνεις τρόπους να τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα. Είναι λογικό. Ποια δεν θέλει μεγάλα εκφραστικά μάτια; Αν μας ρωτάς, τα μικρά μάτια είναι εξίσου γοητευτικά αλλά επειδή ξέρουμε πως το θέλεις, μάθε παρακάτω πως θα κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα με μερικά τρικ του μακιγιάζ…

Ξεκίνα από τη μέση
Ξεκινώντας την γραμμή σου είτε στο πάνω είτε στο κάτω βλέφαρο από τη μέση τότε δίνεις την αίσθηση ότι τα μάτια σου έχουν περισσότερο όγκο από ότι στην πραγματικότητα. Φρόντισε μόνο να κάνεις σωστά σβησίματα για να μην μοιάζει η γραμμή σου μισή.

viraltopnews.gr

Βάλε λευκό μολύβι
Το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου αυτόματα ανοίγει το βλέμμα και κάνει τα μάτια σου να μοιάζουν διπλάσια. Αν το λευκό ωστόσο σου φαίνεται πολύ έντονο, μπορείς να κάνεις το ίδιο και με ένα nude μολύβι ματιών.

viraltopnews.gr

Βάλε μάσκαρα και κάτω
Ναι, η μάσκαρα κάνει αυτόματα τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα αλλά βάζοντάς την και στις κάτω βλεφαρίδες διπλασιάζεις το αποτέλεσμα. Μην παραμελείς λοιπόν τις κάτω βλεφαρίδες σου, θα κάνουν όλη την διαφορά.

viraltopnews.gr

Λευκή σκιά
Με μόλις ελάχιστη λευκή ή ιριδίζουσα σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού σου, το βλέμμα σου γίνεται πιο φωτεινό και ξεκούραστο και τα μάτια σου μοιάζουν μεγαλύτερα από ότι είναι. Δεν είναι τυχαία το αγαπημένο τρικ των Makeup artist του Hollywood!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr