ΟΜΟΡΦΙΑ: Τονίστε τα λευκά δόντια με το κατάλληλο χρώμα κραγιόν!

img

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι το υπερ-δημοφιλές χρώμα κραγιόν του καλοκαιριού  -το  κόκκινο κοράλλι, δεν κολακεύει το φωτεινό χαμόγελο μας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μπορεί εύκολα να εξηγηθεί από τους κανόνες των συμπληρωματικών χρωμάτων.

Το μπλε και το πορτοκαλί, είναι ακριβώς τα αντίθετα στο φάσμα των χρωμάτων. Δεδομένου ότι τα αντίθετα έλκονται, οι μπλε αποχρώσεις του καρμινίου ακυρώνουν τις κιτρινωπές αποχρώσεις των δοντιών μας.

Αυτές οι λίγες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις φοβερές αποχρώσεις του κραγιόν και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτές που τονίζουν περισσότερο το όμορφο χαμόγελο σας.

Επιλέξτε το σωστό κραγιόν

Χρειάζεται θάρρος για να φορέσετε το κόκκινο κραγιόν. Είναι επειδή δεν ταιριάζει με την επιδερμίδα όλων. Αν ταιριάζει όμως με την επιδερμίδα σας, θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και θα κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά.

Αν έχετε μια χλωμή επιδερμίδα, επιλέξτε ένα κόκκινο κεράσι κραγιόν με μπλε αποχρώσεις και το χαμόγελό σας θα λάμψει.

Οι άνθρωποι με πιο σκούρα επιδερμίδα πρέπει να επιλέξετε τις αποχρώσεις του κόκκινο του κρασιού ή της καστανιάς. Ένας τόνος βιολετί θα κάνει θαύματα με το πόσο λευκά θα φαίνονται τα δοντιών σας.

Επιλέξτε κραγιόν στο χρώμα του βατόμουρου για να φαίνονται τα δόντια σας πιο λευκά

Το ροζ είναι συνήθως πιο ήπιο και πιο φωτεινή από το κόκκινο. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να δώσει το ίδιο αποτέλεσμα με τα σκούρα χρώματα που τονίζουν τα δόντια μας. Αλλά αν επιμείνουμε σε ψυχρούς τόνους, όπως του βατόμουρου, το ροζ κραγιόν σας μπορεί να δημιουργήσει ένα χαμόγελο ενός εκατομμυρίου. Θα πρέπει, ωστόσο, να αποφύγετε τις κοραλλί και τις πορτοκαλί αποχρώσεις.

Αποφύγετε τους ελαφρύ καφέ τόνους

Το ανοιχτό καφέ κραγιόν δεν κολακεύει το χαμόγελό σας καθόλου. Για παράδειγμα,το μπορντό καρμίνιο με μια ελαφρύ καφέ βάση θα αναδείξει τις κίτρινες κηλίδες στα δόντια σας.

Αν έχετε μια χλωμή επιδερμίδα, να επιμείνετε στα σκούρα χρώματα του μούρου με μπλε τόνους, για παράδειγμα σκούρο χλωμό χρώμα .

Οι άνθρωποι με μια πιο σκούρα επιδερμίδα φαίνονται καλύτεροι με ένα μοβ κραγιόν. Ένα μοβ κραγιόν με μπλε βάση κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο φωτεινά.

Ένα συνηθισμένο Gloss πρέπει να γίνει ο καλύτερος φίλος σας

Ένα συνηθισμένο gloss θα φουσκώσει τα χείλη σας και θα κάνει τα δόντια σας να λάμπουν. Τα ματ κραγιόν συχνά κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγετε λιπ-γκλος με τόνους του μαργαριταριού, επειδή αυτό δεν φωτίζει καθόλου τα δόντια σας.

Πείτε «όχι» στα φωσφοριζέ Κραγιόν

Τα κραγιόν αυτά  τονίζουν τα χείλη σας, αλλά αφήνουν τα δόντια σας στο παρασκήνιο.Τα κραγιόν με φωτεινές αποχρώσεις με κανένα τρόπο δεν κολακεύουν το χαμόγελό σας – το αντίθετο μάλιστα, μπορούν να κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο σκούρα.