ΟΜΟΡΦΙΑ: Κουρέματα lob που ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα που πρέπει κι εσύ να τα δοκιμάσεις!

img

Φυσικά και όλες γνωρίζουμε το καρέ κούρεμα που ειδικά τις τελευταίες σεζόν κάνει θραύση και ειδικά στην πιο μακριά εκδοχή του είναι ένα κούρεμα που είδαμε σε πάρα πολλές διάσημες σταρ που θυσιάσαν την μακριά τους κόμη για να το υιοθετήσουν!

Τι είναι το lob;

Στην ουσία πρόκειτια για το πιο μακρύ καρέ που ταιριάζει σε όλες και προέρχεται από τις λέξειες long + bob , δηλδή μακρύ και καρέ. Οι διάσημες ξένες αλλά και εγχώριες σταρ το έχουν ήδη αγαοπήσει και είναι χωρίς μαφιβολία μια από τις κυρίαρχες τάσεις για τα μαλλιά μας και φέτος.

Παρακάτω θα δεις πολλά διάσημα κορίτσια με αγαπημένα lob για να πάρεις ιδέες!

viraltopnews.gr

Η Τζέσικα Τσαστέιν σε μια από τις πιοε ντυπωσιακές τις εμφανίσεις μέχρι σήμερα διαλέγει lob στην πιο σγουρή εκδοχή του και κατακτάει με ευκολία τα πλήθη! Το μήκος του συγκεκριμένου κουρέματος εξάλλου τις επιτρέπει να κάνει μπούθκλες τα μαλλιά της αφού δεν είναι πολύ κοντά.

viraltopnews.gr

Και η Τζένιφερ Λόρενς είναι από τις σταρ που αγαπούν την τάση αυτή και μάλιστα της ταιριάζει και πάρα πολύ! Εδώ τα μπροστινά τσουλούφια είναι φανερά πιο μακριά από τα πίσω δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

viraltopnews.gr

Στην ακόμη πιο μακριά εκδοχή του το συγκεκριμένο κούρεμα είναι έκρως εντυπωσιακό ειδικά και όταν έρχονται τα μαλλιά σου στο ένα πλάι.

viraltopnews.gr

Για μια βραδινή εου έξοψο μπορείς άνετα να υιοθετήσεις το λουκ της Ρέιτσελ Μακ ΄Άνταμςκαι να φέρεις από την μια μεριά τα μαλλιά σου πίσω από το αυτί και από την άλλη να πέφτουν μπροστά στο μέτωπό σου με ανάλαφρο κυματισμό.