ΟΜΟΡΦΙΑ: Με αυτά τα μυστικά θα πείτε αντίο στον πόνο από τα καινούρια ααπούτσια!

img

Ένα νέο ζευγάρι ψηλές γόβες είναι ένα δύσκολο τεστ για πόδια. Όλες οι γυναίκες είναι οικείες με αυτό το πρόβλημα, και έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος στον πόνο και τη δυσφορία. Με τη βοήθεια αυτών των κόλπων θα νιώσετε ότι τα νέα σας παπούτσια φτιάχτηκαν ειδικά για σας! 

1. Έμπλαστρο

viraltopnews.gr

Αυτή είναι ίσως η πιο κοινή και προφανής λύση, αλλά είναι αποτελεσματική. Το έμπλαστρο αποτρέπει τις φουσκάλες και μειώνει την τριβή.

2. Παιδική πούδρα

viraltopnews.gr

Η παιδική πούδρα μειώνει αποτελεσματική την τριβή. Πριν φορέσετε τα παπούτσια σας, πασπαλήστε λίγη πούδρα στο εσωτερικό. Αν φοράτε παπούτσια χωρίς κάλτσες ή καλσόν, σιγουρευτείτε ότι είναι τελείως στεγνά.

3. Χοντρές κάλτσες και πιστολάκι μαλλιών

viraltopnews.gr

Φορέστε τα καινούρια σας παπούτσια με χοντρές κάλτσες μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια, πάρτε ένα πιστολάκι μαλλιών και κατευθύνετέ το στα σημεία που είναι στενά για να ανοίξουν. Στη συνέχεια, περπατήστε στο σπίτι με τα παπούτσια, μόλις κρυώσουν και αν χρειαστεί, επαναλάβετε τη διαδικασία. Το υλικό θα διασταλλεί και θα γίνει πιο απαλό και πιο εφαρμοστό Αυτό το κόλπο έχει αποτέλεσμα μόνο με φυσικά υλικά, όπως δέρμα.

4. Αποσμητικό

viraltopnews.gr

Περάστε με αποσμητικό τη φτέρνα, τα δάχτυλα των ποδιών και τα πλαϊνά του ποδιού, τις περιοχές δηλαδή που τρίβονται περισσότερο όταν φοράμε υποδήματα. Το αποσμητικό μειώνει την τριβή.

5. Σόλες από σιλικόνη

viraltopnews.gr

Οι σόλες από σιλικόνη πωλούνται σε καταστήματα με ορθοπεδικά, στα φαρμακεία ή σε online καταστήματα. Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και προστατεύουν το πόδι από τους κραδασμούς. Επιλέξτε σιλικόνες που είναι κατάλληλες για τις προβληματικές περιοχές των ποδιών σας.

6. Νερό σε πλαστική σακούλα

viraltopnews.gr

Γεμίστε δύο πλαστικές σακούλες με νερό και τοποθετήστε τις στο εσωτερικό των παπουτσιών. Τοποθετήστε τα παπούτσια με τις σακούλες στον καταψύκτη για όλο το βράδυ και αφαιρέστε τα το πρωί. Θα παρατηρήσετε ότι τα παπούτσια σας θα έχουν ανοίξει χάρη στη μετατροπή νερού σε πάγο, που καταλαμβάνει μεγαλύτερο όγκο.

7. Σιλικόνες για τη φτέρνα

viraltopnews.gr

Για να αποφύγετε ερεθισμό και φουσκάλες στη φτέρνα, δοκιμάστε τέτοιου είδους σιλικόνες, που είναι διαθέσιμες στα φαρμακεία και σε online καταστήματα.

8. Κολλήστε μεταξύ τους το 3ο και 4ο δάχτυλο των ποδιών

viraltopnews.gr

Μπορεί να φαίνεται λίγο παράξενο, αλλά αν κολλήσετε με έμπλαστρο ή κολλητική ταινία το 3ο και 4ο δάχτυλο των ποδιών, θα νιώσετε πολύ πιο άνετα και θα περπατάτε με άνεση με ψηλές γόβες. Έχει αποτέλεσμα!

9. Αφήστε τα πόδια να ξεκουραστούν

viraltopnews.gr

Αν είστε στα πόδια όλη μέρα, φέρτε μαζί σας στη δουλειά ένα φορεμένο και άνετο ζευγάρι παπούτσια για να αλλάξετε και παντόφλες. Αφήστε τα πόδια σας να χαλαρώσουν. Για παράδειγμα, όταν κάθεστε στο γραφείο, αφαιρέστε τις γόβες και φορέστε παντόφλές.

10. Πλατφόμες, η τέλεια εναλλακτική για τις γόβες

viraltopnews.gr

Αν περπατάτε κάθε μέρα με γόβες, τότε θα είναι επίπονο για τα πόδια σας. Φορέστε εναλλακτικά ψηλές πλατφόρμες, καθώς έχουν πρακτικά το ίδιο ύψος, κρατούν το πόδι σταθερό και είναι λιγότερο άβολες.