ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 4 Σημαντικοί Λόγοι που τα Ευτυχισμένα Ζευγάρια ΔΕΝ δημοσιεύουν τη Σχέση τους στο Facebook. Δώστε Προσοχή στον Τελευταίο!

img

Όσοι και όσες είστε σε σχέση, ίσως να θέλετε να το ξανασκεφτείτε πριν δημοσιεύσετε μία selfie με το άλλο σας μισό ή να ανανεώσετε το status σας στο Facebook ή το Instagram. Δεν είναι μόνο ενοχλητικό για όλους τους άλλους – στην πραγματικότητα μπορεί να βλάψει τη σχέση σας.

Για να σας πείσουμε συντάξαμε 4 λόγους που δεν είναι καλή ιδέα να δημοσιεύετε σχετικά με τη σχέση σας στα social media.

#1 – Δεν κερδίζετε τίποτα & χάνετε τα πάντα

viraltopnews.gr

Η οικειότητα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος σε κάθε σχέση. Ένας καλός σύντροφος ξέρει περισσότερα για εσάς από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο. Όταν βγάζετε αυτές τις λεπτομέρειες της σχέσης σας δημόσια στο διαδίκτυο, μπορεί να χαλάσετε αυτή την οικειότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δημοσιοποιείτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σας.

Είναι σαν να είστε μετατρέπετε τη σχέση σας σε μια τηλεοπτική σαπουνόπερα, καλώντας το σύνολο του διαδικτύου να παρακολουθήσει.

#2 – Δημιουργεί ένα προσωπείο

viraltopnews.gr

Είναι γνωστό γεγονός ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα social media, κυρίως συγκρίνουν τη ζωή τους με των άλλων. Φυσικά, αυτό είναι απολύτως καταστροφικό διότι οι άνθρωποι ψεύδονται για το πόσο φοβερή είναι η ζωή τους.

Με τις «χαριτωμένες», ψεύτικες selfies με το σύντροφό σας, συνεισφέρετε σε αυτό και κάνετε άλλους ανθρώπους να αισθάνονται χάλια για τη δική τους σχέση. Δεν βλέπουν τα λάθη ή τα προβλήματα – απλά βλέπουν εσάς και τον/την σύντροφό σας να χαμογελάτε σε μια παραλία.

Ξαφνικά, η σχέση σας γίνεται ένα σόου και φτάνει σε σημείο όπου αισθάνεστε υποχρεωμένοι να διατηρήσετε αυτήν την εικόνα του «ευτυχισμένου ζευγαριού», το οποίο φέρνει περισσότερο άγχος και πίεση απ” ό,τι χρειάζεστε.

#3 – Σας απομακρύνει από το «εδώ και τώρα»

viraltopnews.gr

Μελέτες έχουν δείξει επανειλημμένως ότι η παραμονή στην παρούσα στιγμή είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ευτυχίας. Όταν δημοσιεύετε κάτι για τη σχέση σας στα social media, το μυαλό σας ταξιδεύει οπουδήποτε αλλού, εκτός από την παρούσα στιγμή.

#4 – Κρατάει τη σχέση σας «φυλακισμένη»

Δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά, όταν όλοι οι διαδυκτιακοί σας φίλοι γνωρίζουν τόσες λεπτομέρειες για τη σχέσης σας. Είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας μία διαφωνία ή έναν καβγά με τον/ην σύντροφό σας;

Λοιπόν μαντέψτε… Δεν μπορείτε επειδή κάποιος που μόλις και μετά βίας γνωρίζετε, εξακολουθεί να σχολιάζει ή να κοροϊδεύει σε τυχόν σχόλια του/ης συντρόφου σας και δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσουν.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr