ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Παίρνει μια Πλαστική Συσκευασία για Τρόφιμα και Ξεκινάει να την Κόβει. Δοκιμάστε το κι εσείς & θα Ξετρελαθείτε με το Αποτέλεσμα!

img

Μερικοί από εσάς μπορεί να τα θυμηθείτε από την παιδική σας ηλικία. Μιλάμε για τα μικροσκοπικά παιχνίδια σε κοσμήματα που φτιάχνονται από συρρικνωμένο πλαστικό. Το διασκεδαστικό ήταν όταν έμπαινε το πλαστικό στο φούρνο και τα παρακολουθούσες καθώς κατσάρωναν ελαφρά και στη συνέχεια άρχιζαν να συρρικνώνονται μέχρι να καταλήξουν εντελώς μικροσκοπικά. Κάντε ένα ταξίδι πίσω στις αναμνήσεις σας και ξαναζήστε αυτό τον ενθουσιασμό ξανά!

Θα χρειαστείτε:

  • Διάφανη πλαστική συσκευασία, π.χ. συσκευασίες τροφίμων
  • Ψαλίδι
  • Διατρητικό
  • Χρωματιστούς ανεξίτηλους μαρκαδόρους

Πψς να τα φτιάξετε:

Πριν κάνετε οτιδήποτε, θα πρέπει να καθαρίσετε καλά την συσκευασία. Στη συνέχεια, κόψτε ένα μεγάλο, επίπεδο κομμάτι, π.χ. το κάτω μέρος του κουτιού.

viraltopnews.gr

Βρείτε μερικά ωραία σχέδια ή χαριτωμένες εικόνες που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να βρείτε κάτι από το ίντερνετ και να τα εκτυπώσετε. Λάβετε υπόψη σας ότι οι εικόνες θα συρρικνωθούν έως και 70% στο φούρνο, έτσι βεβαιωθείτε να είναι αρκετά μεγάλες.Βάλτε τις εικόνες κάτω από το πλαστικό και αντιγράψτε τις με τους μαρκαδόρους.

viraltopnews.gr

Χρωματίστε την εικόνα σας και κάντε μια τρύπα στη κορυφή. Αυτή η τρύπα θα χρησιμοποιηθεί για να τις περάσετε σε ένα βραχιόλι ή σε ένα περιδέραιο. Τώρα κόψτε την εικόνα φροντίζοντας να μην σχιστεί η τρύπα.

viraltopnews.gr

Τοποθετήστε το πλαστικό σε ένα ταψί και ψήστε για δύο έως τρία λεπτά στους 165o. Θα παρατηρήσετε ότι το πλαστικό αρχίζει να κάμπτεται και να παραμόρφωνεται, αλλά μην ανησυχείτε, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Όταν τελειώσετε το ψήσιμο θα είναι και πάλι επίπεδα.

viraltopnews.gr

Το πλαστικό είναι μικρότερο και παχύτερο, πράγμα που το καθιστά πιο σταθερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικούς κρίκους για να τα περάσετε στο κόσμημα της αρεσκείας σας.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr