ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: Είχε Αδύναμη Τρίχα και της έπεφταν τα Μαλλιά. Δείτε ΠΩΣ κατάφερε να τα Μεταμορφώσει και δεν θα το Πιστεύετε!

img

Το καστορέλαιο παλιά ήταν φάρμακο για το κρύωμα και την δυσκοιλιότητα και ολόκληρες γενιές έχουν τραυματιστεί από την ιδιαίτερη γεύση του. Απλά και μόνο με το που το βλέπουν αρκετοί, τους φτάνει για να κάνουν εμετό. Αλλά αυτό το θαυματουργό ρευστό έχει κάποιες χρήσεις που δεν χρειάζεται να το γευτείτε.

viraltopnews.gr

Είναι μία πολύ καλή φυσική θεραπεία για πολλά προβλήματα σε σχέση με τα μαλλιά. Δείτε πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε:

viraltopnews.gr

Φρύδια

Μία από τις καλύτερες χρήσεις του είναι στα φρύδια. Για όσες έχουν αραιά φρύδια και θέλουν να τα ενδυναμώσουν και να τα αναγεννήσουν, αυτή είναι μία πολύ καλή λύση.

viraltopnews.gr

Βρείτε οργανικό καστορέλαιο σε ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα ή στο διαδίκτυο εδώ. Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας το απόγευμα, βάλτε μία μικρή ποσότητα του λαδιού με μία μπατονέτα. Επαναλάβετε για μερικές νύχτες και θα αρχίσετε να βλέπετε διαφορά. Όχι μόνο θα γίνουν πιο πυκνά, αλλά θα σκουρύνουν κιόλας.

viraltopnews.gr

Μαλλιά

Το καστορέλαιο είναι ένα πολύ καλό μαλακτικό για τα μαλλιά. Είναι πλούσιο σε ω-9 λιπαρά οξέα και λινολεϊκό οξύ, που αποτρέπουν μολύνσεις που μπορεί να μειώνουν την ανάπτυξή τους. Φτάνει σε βάθος, ακόμα και μέχρι τους θύλακες των τριχών.

Χρειάζεστε μόνο λίγη ποσότητα. Εάν βάζετε συστηματικά θα μειωθεί η απώλεια τριχών και θα έχετε όμορφα και υγιή μαλλιά. Μία ευχάριστη παρενέργεια: το καστορέλαιο τα κάνει λαμπερά και μαλακά.

viraltopnews.gr

Βλεφαρίδες

Το ίδιο ισχύει και για τις αραιές βλεφαρίδες. Βάλτε λίγο λάδι στα δάχτυλά σας και κάντε ελαφρύ μασάζ στις βλεφαρίδες σας. Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα. Προσέξτε μόνο μην μπει το λάδι μέσα στο μάτι.

viraltopnews.gr

Ποιος να το ήξερε πως το καστορέλαιο δεν είναι χρήσιμο μόνο στο πεπτικό μας σύστημα;


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr