ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Κόβει ένα Λεμόνι στα 4, Ρίχνει λίγο Αλάτι από πάνω και το Αφήνει στην Μέση της Κουζίνας. Ο Λόγος; Το όνειρο Κάθε Νοικοκυράς!

img

Οι ειδικοί θεωρούν ότι το λεμόνι είναι ένα από τα πιο υγιεινά φρούτα του πλανήτη, καθώς είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, και άλλα θρεπτικά συστατικά, και έχουν απεριόριστες ιατρικές ιδιότητες. 

Το λεμόνι καταπολεμά τα μικρόβια και τους ιούς, προστατούουν το δέρμα, τη καρδιά και τα μαλλιά. Επιπλέον, αυτά τα φρούτα εμπλουτίζουν τη γεύση διάφορων αφεψημάτων και συνταγών μαγειρικής.

Ωστόσο, πιθανόν να μη γνωρίζετε ότι το λεμόνι μπορεί αποτελεσματικά να εξουδετερώσει τις άσχημες μυρωδιές της κουζίνας, όπως και τα κοινά μικρόβια, που αναπτύσσονται σε πάγκους κουζίνας.

Το ακόλουθο απλό κόλπο θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε αυτές τις ιδιότητες των λεμονιών:

Κόψτε ένα λεμόνι σε 4 μέρη, αλλά όχι μέχρι τέρμα, καθώς οι άκρες της μιας πλευράς θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένες. Στη συνέχεια, πασπαλήστε λίγο αλάτι πάνω στο λεμόνι και αφήστε το στη κουζίνα σε ένα πιατάκι.

Οι άσχημες μυρωδιές θα μειωθούν και θα απελευθερωθεί ένα ευχάριστο άρωμα. Επιπλέον, θα εξουδετερωθούν όλα τα βλαβερά μικρόβια της κουζίνας. ΠΗΓΗ: » fanpage.gr