ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: 9 Απίθανες Χρήσεις της Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας που θα Ευχόσασταν να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 5η είναι Χρυσός!

img


Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι μια μεγάλη εφεύρεση. Εδώ και 70 χρόνια περίπου, οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες φροντίζουν για την υγιεινή του στόματος μας. Δεν μένουν όμως μόνο σε αυτό. Δείτε παρακάτω με ποιους άλλους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σας οδοντόβουρτσα και θα ξετρελαθείτε:

1. Γυαλίστε τα κοσμήματά σας

viraltopnews.gr

Ειδικά το ασήμι και τα στρας θα λάμψουν σαν καινούργια. Χρησιμοποιήστε και οδοντόκρεμα για το γυάλισμα.

2. Καθαρίστε το πληκτρολόγιο

viraltopnews.gr

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγούμε από τη σκόνη, τα λίπη, και τα ψίχουλα.

3. Κάντε μασάζ στα δάχτυλα

viraltopnews.gr

Βάλτε λίγη κρέμα χεριών στην άκρη της οδοντόβουρτσας και κάντε ελαφρύ μασάζ στα δάχτυλα για πέντε λεπτά.

4. Γυαλίστε τις ζάντες αλουμινίου

viraltopnews.gr

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, γυαλίζει τέλεια τις ζάντες αλουμινίου. Δείτε εδώ, πως ακριβώς να το κάνετε.

5. Καθαρίστε τις επιφάνειες ανάμεσα στα πλακάκια

viraltopnews.gr

Μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπορεί να καθαρίσει μέρη που είναι δύσκολο να τρίψετε. Με λίγο υγρό καθαρισμού, θα γίνουν άψογα.

6. Ενυδατώστε τα χείλη σας

viraltopnews.gr

Βάλτε λίγη βαζελίνη ή lip balm στα χείλη σας και τρίψτε τα με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Με αυτό τον τρόπο, ενυδατώνονται και αφαιρείται το ξηρό δέρμα από τα χείλη.

7. Φρεσκάρετε τη βρύση του μπάνιου

viraltopnews.gr

Με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και κάποιο ειδικό υγρό καθαρισμού, μπορείτε να καθαρίσετε όλα τα είδη μπάνιου σε δευτερόλεπτα.

8. Καθαρίστε τη βρωμιά από τα παράθυρα

viraltopnews.gr

Τα σύγχρονα παράθυρα, συνήθως έχουν πολλές γωνίες στις οποίες μαζεύεται πολύ βρωμιά και σκόνη. Μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα όμως, θα έφτανε να καθαρίσει όλα τα σημεία.

9. Εξομαλύνετε τραχιές επιφάνειες

viraltopnews.gr

Κρατήστε μια παλιά κεφαλή της ηλεκτρικής σας οδοντόβουρτσας και μετατρέψτε τη σε ένα μικρό μηχάνημα λείανσης. Εδώ θα δείτε ακριβώς πως θα το κάνετε.

Μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, αποτελεί πραγματικά ιδανική λύση για πολλά καθημερινά προβλήματα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να πετάξετε την παλιά σας οδοντόβουρτσα, ξανασκεφτείτε το. Σίγουρα θα βρείτε ένα τρόπο να τη χρησιμοποιήσετε!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr