ΧΡΗΣΙΜΑ: 15 Πανέξυπνα Κόλπα που θα σας Λύσουν τα Χέρια και θα Εύχεστε να τα Ξέρατε Νωρίτερα. Το 3ο θα σας Ανακουφίσει!

img

Δείτε παρακάτω 15 παράξενα αλλά πανέξυπνα τεχνάσματα, που πραγματικά θα σας σώσουν τη ζωή. Με το που θα τα δείτε, θα εύχεστε να τα ξέρατε νωρίτερα!

1. Κολλήστε έναν μαγνήτη στο τέλος του σφυριού σας

Με αυτό τον τρόπο, δε θα ταλαιπωρείστε πια στο να μαζέψετε τα καρφιά σας. Χρησιμοποιώντας αυτό το εξάρτημα, ο μαγνήτης θα πιάσει όλα τα καρφιά σε περίπτωση που έπεσαν κάτω. Το ίδιο θα κάνει και με τους συνδετήρας σας, αλλά και με οποιοδήποτε άλλο μικρό μεταλλικό αντικείμενο.

viraltopnews.gr

2. Γρήγορη ψύξη ποτού με συμπιεσμένο αέρα

Είναι καλοκαίρι και κάποιος άλλος πήρε το τελευταίο κρύο μπουκαλάκι που είχατε στο ψυγείο; Μην σκάτε! Ψεκάστε το μπουκάλι σας με ένα δοχείο συμπιεσμένου αέρα, από πάνω μέχρι κάτω. Εάν βάλετε το μπουκάλι μέσα σε ένα μπολ που θα έχει στον πάτο ένα σφουγγάρι, η διαδικασία ψύξης θα γίνει πολύ πιο γρήγορα.

viraltopnews.gr

3. Επισκευάστε ένα βαθούλωμα στο αυτοκίνητό σας

Πάρτε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά και θερμάνετε το σημείο που έχει τη λακκούβα. Στη συνέχεια ψεκάστε το με συμπιεσμένο αέρα. Η απότομη αλλαγή από το ζεστό στο κρύο, θα κάνει το βαθούλωμα να εξαφανιστεί.

viraltopnews.gr

4. Κλειδώστε την πόρτα με ένα παλιό πιρούνι

Χρησιμοποιήσετε ένα παλιό πιρούνι για να προφυλαχτείτε από τυχόν διάρρηξη. Κόψτε τη λαβή του πιρουνιού και λυγίστε τις άκρες των δοντιών.

viraltopnews.gr

5. Χρησιμοποιείστε κραγιόν για να δείτε που μανταλώνει η πόρτα

Πριν επισκευάσετε το ξεχαρβαλωμένο μάνταλο της πόρτας σας κάνετε το εξής. Βάλτε λίγο κραγιόν στο μάνταλο και κολλητική ταινία από την άλλη πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο θα εντοπίσετε ακριβώς το σημείο που γίνεται η λάθος ευθυγράμμιση.

viraltopnews.gr

6. Μια κρυψώνα που κανείς δεν θα ψάξει ποτέ

Κρύψτε τα χρήματά σας στο σακουλάκι μιας σερβιέτας. Κανείς δεν θα σκεφτεί να ψάξει εκεί.

viraltopnews.gr

7. Προφυλαχτείτε από τη σκόνη του τρυπανιού

Εάν θέλετε να τρυπήσετε με το τρυπάνι σας μια επιφάνεια, αλλά φοβάστε ότι η σκόνη θα τιναχθεί παντού, κάντε το εξής. Τρυπήστε τον πάτο ενός πλαστικού ποτηριού και αφήστε το πάνω στο τρυπάνι. Με αυτό τον τρόπο η σκόνη θα φυλακίζεται μέσα στο ποτήρι.

viraltopnews.gr

8. Χρησιμοποιήστε βαζελίνη για να αφαιρέσετε τη σούπερ κόλλα

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τη δυνατή κόλλα από το δέρμα σας, κάνετε το εξής. Χρησιμοποιείστε βαζελίνη και ξεκολλήστε προσεκτικά. Μην το δοκιμάσετε μόνοι σας σε ευαίσθητα σημεία, όπως είναι τα μάτια.

viraltopnews.gr

9. Διατηρήστε το φαγητό φρέσκο με καλαμάκια

Εάν δεν έχετε τις ειδικές σακούλες μην σκάτε. Χρησιμοποιείστε ένα ζευγάρι πλαστικά καλαμάκια για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα αεροστεγώς.

viraltopnews.gr

10. Ανοίξτε μια «ζόρικη» συσκευασία με ανοιχτήρι

Υπάρχουν και αυτές οι συσκευασίες, που είναι τόσο καλά σφραγισμένες που δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να τις ανοίξεις. Αντί για ψαλίδι ή μαχαίρι, χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτήρι για να τις ανοίξετε με ασφάλεια.

viraltopnews.gr

11. Οι ισχυρές χημικές ουσίες είναι η τελευταία λύση για την αφαίρεση του χρώματος

Μην χρησιμοποιείτε κατευθείαν διαβρωτικά, όταν θέλετε να αφαιρέσετε το παλιό χρώμα από τα μεταλλικά σας αντικείμενα. Αφήστε τα για μια νύχτα σε ένα δοχείο με νερό και λίγο απορρυπαντικό. Το χρώμα θα μαλακώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα φύγει.

viraltopnews.gr

12. Ξυριστείτε με σαμπουάν και κρέμα μαλλιών

Εάν έχετε ξεμείνει από αφρό ξυρίσματος δεν υπάρχει πρόβλημα. Η κρέμα μαλλιών περιέχει πολλά όμοια συστατικά με αυτά του αφρού ξυρίσματος, έτσι ώστε να μην κοπείτε. Εάν δεν έχετε ούτε κρέμα μαλλιών, το σαμπουάν μπορεί να βοηθήσει επίσης.

viraltopnews.gr

13. Μην μένετε ποτέ χωρίς γάντια όταν έχει κρύο

Τα περισσότερα κινητά σήμερα έχουν οθόνη αφής. Όταν φοράμε τα γάντια μας όμως δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Μην διακινδυνεύσετε να κρυώσετε βγάζοντας τα γάντια. Απλά χρησιμοποιήστε μια μπαταρία για γραφίδα.

viraltopnews.gr

14. Χρησιμοποιείστε σαπούνι για να γλιστρήσει η βίδα

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε μια βίδα σε μια επιφάνεια αλλά σας δυσκολεύει, βάλτε στη βίδα λίγο σαπούνι. Αυτό θα διευκολύνει την τριβή κατά την τοποθέτηση.

viraltopnews.gr

15. Ενισχύστε την ένταση του ήχου

Εάν θέλετε να ενισχύστε την ένταση του ήχου του κινητού τηλεφώνου σας, απλά τοποθετήστε το σε ένα άδειο ποτήρι.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr