ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 21 Απίστευτες Εικόνες ενός ειδικού στο Photoshop που θα σας κάνουν να τα Χάσετε! Με την #18 θα Κολλήσετε για Ώρα!

img

Σχεδόν όλοι όσοι έχουν υπολογιστή ή smartphone έχουν πειραματιστεί με την επεξεργασία φωτογραφιών σε κάποιο σημείο, αλλά η δουλειά αυτού του ειδικού ξεπερνά τα φίλτρα του Instαgram. O Max Asabin, ένας ψηφιακός καλλιτέχνης από την Ρωσία, βάζει πολλές εικόνες την μία πάνω στην άλλη και τις ενώνει σε μία χωρίς να φαίνεται, δημιουργώντας μια απίθανη εικόνα.

Κόβει τις άκρες των φωτογραφιών στο πρώτο πλάνο, προσθέτει σκιές και φωτισμούς και προσαρμόζει τα χρώματα για να δείχνει η εικόνα ρεαλιστική. Με αυτή την τεχνική μπορεί εύκολα να μεταφέρει τον οποιοδήποτε σε εντυπωσιακά σκηνικά.

“Η ψηφιακή τέχνη είναι εδώ και αρκετά χρόνια η κύρια απασχόληση μου”, είπε ο Max. Δουλεύει με το Adobe Photoshop 2007 και είναι εντελώς αυτοδίδακτος.

Ο Max έχει πάνω από 35.000 followers στο DeviantArt, όπου συχνά ανεβάζει τα έργα του, από τότε που ανέβηκε το τελευταίο του έργο, “Sleepless”, στην σελίδα του στο Facebook. “Οι περισσότεροι αφήνουν θετικά σχόλια, αλλά υπάρχει και κριτική, εποικοδομητική και αρνητική”, είπε.

“Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την τόση προσοχή!” Ο Max είναι διαθέσιμος για εργασία υπό ανάθεση, γι’αυτό στείλτε του αν θέλετε να δώσετε στις παλιές, οικογενειακές σας φωτογραφίες μια νότα υπερφυσικού.

1.viraltopnews.gr

2.viraltopnews.gr

3.viraltopnews.gr

4.viraltopnews.gr

5.viraltopnews.gr

6.viraltopnews.gr

7.viraltopnews.gr

8.viraltopnews.gr

9.viraltopnews.gr

10.viraltopnews.gr

11.viraltopnews.gr

12.viraltopnews.gr

13.viraltopnews.gr

14.viraltopnews.gr

15.viraltopnews.gr

16.viraltopnews.gr

17.viraltopnews.gr

18.viraltopnews.gr

19.viraltopnews.gr

20.viraltopnews.gr

21.viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr