ΟΜΟΡΦΙΑ: Θες να μακρύνουν τα μαλλιά σου μέχρι το καλοκαίρι; Δες τι πρέπει να κάνεις άμεσα!

img

Τα μακριά και υγιή μαλλιά είναι ο διακαής πόθος των περισσότερων γυναικών. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να μακρύνουν και να παραμείνουν όσο λαμπερά και υγιή το θες. Λίγο το styling, λίγο οι βαφές αποδυναμώνουν την τρίχα.

Αυτό σημαίνει ότι το κομμωτήριο είναι η μόνη λύση για να ξεφορτωθείς την ψαλίδα και τις σπασμένες άκρες. Έτσι τα μαλλιά μένουν για καιρό στο ίδιο μήκος, όσο υπομονή και προσπάθεια κι αν έχεις κάνει.

Υπάρχει όμως ένα φυσικό έλαιο που μπορεί να συμβάλλει δραστικά στο να μακρύνουν τα μαλλιά σου και δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Ο λόγος γίνεται για το έλαιο δεντρολίβανου, το οποίο περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που έχει ανάγκη η τρίχα για να μεγαλώνει υγιής και εσύ μάλλον της στερείς από την ταλαιπωρία που της επιβάλλεις κατά καιρούς.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο λοιπόν για να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν, κάνοντας απαλό μασάζ 2 φορές την εβδομάδα με μερικές σταγόνες από έλαιο δεντρολίβανου. Στόχος είναι να αυξήσεις τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής για να εισχωρήσουν πιο εύκολα τα θρεπτικά συστατικά από το έλαιο.

Αν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά, τότε αρκέσου στη μία φορά την εβδομάδα, ενώ καλό είναι να αποφύγεις τα σφιχτά ponytails κι άλλα παρόμοια χτενίσματα. Επίσης, καλό είναι να μην κοιμάσαι με τα μαλλιά σου ελεύθερα. Πιάσε απλά ένα χαλαρό updo για να μην σπάνε οι τρίχες την ώρα που κοιμάσαι και στριφογυρίζεις στο μαξιλάρι σου.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr