ΟΜΟΡΦΙΑ: Φυσικό πρωινό μακιγιάζ βήμα βήμα – Χρειάζεσαι μόνο 5 λεπτά για να το κάνεις!

img

Bήμα 1o: ένα λεπτό

Αφού έχετε πλύνει καλά το πρόσωπο σας και έχετε εφαρμόσει την ενυδατική σας κρέμα, ήρθε η ώρα για την βάση του μακιγιάζ σας. Προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο, επιλέξτε ένα προϊόν 2 σε 1 – πούδρα και makeup μαζί – και απλώστε το στο πρόσωπο σας με ένα φαρδύ πινέλο.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια BB ή CC cream αντί της ενυδατικής σας κρέμας και να χρησιμοποιήσετε μόνο μια απλή πούδρα για να ολοκληρώσετε την βάση σας.

Βήμα 2ο: ένα λεπτό

Αν επιλέξετε την 2η επιλογή βάσης με την BB ή CC cream και την πούδρα, τότε εφαρμόστε το concealer πριν την πούδρα σας. Ειδάλλως εφαρμόστε το μετά το καλλυντικό προϊόν που συνδυάζει makeup και πούδρα σε ένα. Απλώστε λοιπόν με τη βοήθεια των δαχτύλων σας το concealer κάτω από τα μάτια σας σχηματίζοντας ένα τρίγωνο. Προσοχή όμως, επειδή πρόκειται να κάνετε ένα πρωινό μακιγιάζ μην υπερβάλετε με την ποσότητα.

Βήμα 3ο: μισό λεπτό

Ήρθε η ώρα της εφαρμογής του ρουζ στα ζυγωματικά σας. Επιλέξτε μια ροδακινί ή ροζ και απλώστε το με ένα μεγάλο πινέλο. Αυτό θα σας δώσει μια υγιή όψη και θα αναδείξει την φυσική σας ομορφιά χωρίς υπερβολές.

Βήμα 4ο: ενάμιση λεπτό

Εφαρμόστε την μάσκαρα σας απευθείας, χωρίς να βάλετε κάποια σκιά στα μάτια σας. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να περάσετε 2 και 3 στρώσεις για να δημιουργήσετε ένα απλό, αλλά έντονο αποτέλεσμα.

Βήμα 5ο: μισό λεπτό

Γεμίστε τα χείλη σας με ένα ενυδατικό κραγιόν που περιέχει λίγο glitter ή λίγο lip gloss σε απαλές ροζ αποχρώσεις.

Τελευταίο βήμα: μισό λεπτό

Τέλος, χρησιμοποιήστε λίγο από το bronzer σας και εφαρμόστε το κάτω από το τόξο των φρυδιών σας και στην περιοχή των ζυγωματικών. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα ωραίο και απαλό χάδι του ηλίου ακόμα και τις χειμερινές ημέρες.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr