ΜΟΥΣΙΚΗ: Ο Άντρας οδηγεί το Τυφλό, Αυτιστικό Aγoράκι στη σκηνή. Προσέξτε ΤΙ θα συμβεί μόλις αφήσει το Χέρι του και θα τα Χάσετε!

img

Ο Christopher Duffley είχε γεννηθεί πρόωρα – ζυγίζοντας με τα βίας μισό κιλό – από δύο πολύ προβληματισμένους γονείς.

Η μητέρα του ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη και έκανε χρήση κατά την εγκυμοσύνη, μεταδίδοντας έτσι τον εθισμό της στο παιδί της. Οι παθήσεις του ήταν τόσο σοβαρές που οι γιατροί παραξενεύτηκαν που επέζησε περισσότερο από μία μέρα. O μικρός χρειάστηκε αρκετές ημέρες αποτοξίνωσης για να αποβάλει την κοκαΐνη από τον οργανισμό του και πιθανότατα οι καταχρήσεις της μητέρας του του προκάλεσαν την τύφλωση και τον αυτισμό του.

Η θεία του και ο θείος του τον υιοθέτησαν μόλις ήταν δυνατόν να προχωρήσει η διαδικασία, με σκοπό να τον πάρουν από αυτό το ακατάλληλο περιβάλλον. Δύο χρόνια αργότερα, όταν ο Christopher ήταν 4 χρονών, τον πήγαν στην εκκλησία και από τότε άρχισε να τραγουδάει.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, ο θείος του Christopher τον οδήγησε στη σκηνή.

Μόλις ακούσετε τον Christopher, με την αγγελική φωνή του να τραγουδάει, η σκηνή ξεχειλίζει από συναίσθημα και ο θαυμασμός όλων είναι προφανής. Η ερμηνεία του στο κομμάτι «Open the eyes of my heart» είναι από τις πιο όμορφες που θα ακούσετε ποτέ!

Παρόλες τις δυσκολίες που είχε όταν ήταν μικρός, αυτό το αγόρι είναι πολύ δυνατό και κάποια μέρα θα κάνει μεγάλα πράγματα!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr