ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Ένα Θαύμα της Αρχιτεκτονικής: Δείτε το εξωφρενικό Μέγεθος του Μεγαλύτερου Ξενοδοχείου στον Κόσμο και θα Σοκαριστείτε!

img

Μπορείτε να φανταστείτε ένα ξενοδοχείο με 10.000 δωμάτια και πάνω από 70 εστιατόρια; Όχι; Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε, γιατί πρόκειται να χτιστεί στην Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου – και φήμες λένε ότι θα κοστίσει 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

viraltopnews.gr

Το ξενοδοχείο θα ανήκει στο σαουδικό Υπουργείο Οικονομικών και θα ονομαστεί Abraj Kudai. Θα έχει 12 διαφορετικούς πύργους με δωμάτια και πολλά μέρη για φαγητό, περισσότερα και από μια μικρή πόλη. Φυσικά, θα έχει ελικοδρόμια και φέρεται ότι θα διαθέτει ένα ολόκληρο συνεδριακό κέντρο.

viraltopnews.gr

Θα υπάρχουν ολόκληροι όροφοι κλεισμένοι για τους βασιλικούς επισκέπτες και θα διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους θόλους του κόσμου στην κορυφή του πιο ψηλού κτιρίου.

viraltopnews.gr

Δείτε μια εναέρια λήψη του ξενοδοχείου και πόσους ορόφους θα έχει κάθε πύργος – εντυπωσιακό!

viraltopnews.gr

Το ξενοδοχείο θα είναι πάνω από 1,4 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα και αναμένεται να ανοίξει το 2017, αν και ίσως τα εγκαίνια μεταφερθούν για το 2018 λόγω οικονομικών θεμάτων. Τουλάχιστον το πρωινό θα είναι σίγουρα 5 αστέρων.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr