ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 10 σημάδια ότι ο άντρας σας έχει σταματήσει να σας αγαπάει!!! Δώστε προσοχή Στο #7..!

img

Σύμφωνα με τον Στιβ Χάρβι, συγγραφέα του δημοφιλούς βιβλίου «Σκέψου σαν γυναίκα, φέρσου σαν άντρας» η αντρική αγάπη εκφράζεται με 3 μορφές: δηλώνει δημόσια ότι του ανήκετε, σας προστατεύει και σας φροντίζει. Ωστόσο, αυτή η φράση μπορεί να αμφισβητηθεί, γιατί στην εποχή μας δεν χρειάζονται όλες οι γυναίκες προστασία από τους άντρες. Βέβαια, αυτό που χρειάζονται πάντα είναι η αγάπη. Δυστυχώς, πολλές φορές οι γυναίκες βλέπουν αγάπη εκεί που δεν υπάρχει.

Δείτε παρακάτω 10 σημάδια ότι η αγάπη και ο θαυμασμός του άντρα σας έχει ξεθωριάσει.

Κριτική για την εμφάνισή σας

viraltopnews.gr

>«Ένας άντρας θα λατρέψει τα πάντα πάνω σας ακόμα και τα ελαττώματα σας αν σας αγαπάει, αλλά θα ενοχληθεί από την τελειότητα όσων δεν αγαπάει», είχε πει ο Ομάρ Καγιάμ. Ένας άντρας που σας αγαπάει θα σας βρίσκει όμορφη ακόμα και όταν τα μαλλιά σας είναι ανακατεμένα και φοράτε τις φαρδιές πιτζάμες σας.

Αν ο άντρας σας λέει ότι πρέπει να πάτε γυμναστήριο ή να κάνετε πλαστική επέμβαση δεν είναι η εμφάνισή σας που τον ενοχλεί, αλλά εσείς οι ίδιες. Και φυσικά αυτό δεν θα αλλάξει αν αλλάξει η εμφάνισή σας.

Συζητάει τα ελαττώματά σας με φίλους

viraltopnews.gr

>Οι γυναίκες μιλάνε περισσότερο με τις φίλες τους για τα ελαττώματα του συντρόφου τους, ενώ οι άντρες προσπαθούν να κρατάνε αυτά τα πράγματα για τον εαυτό τους.

Αν ο σύντροφός σας, σας υποβιβάζει και σας φέρνει σε δύσκολη θέση μπροστά σε άλλους σημαίνει ότι προσπαθεί να πείσει τους άλλους και τον εαυτό του ότι δεν φταίει αυτό που σταμάτησε να σας αγαπάει.

Η στάση του απέναντι στις συνήθειές σας

viraltopnews.gr

>Αν ο άντρας σας γκρινιάζει και αποδοκιμάζει συνεχώς ό,τι κάνετε και κάνει αρνητικά σχόλια για την συμπεριφορά σας σημαίνει ότι το μόνο συναίσθημα που του έχει μείνει για εσάς είναι ο θυμός.

Η προσοχή που δείχνει στις ιστορίες σας

viraltopnews.gr

>Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι οι άντρες μπορούν να δίνουν προσοχή σε αυτά που τους λένε οι γυναίκα για 6 λεπτά. Φυσικά, αν ένας άντρας σας αγαπάει θα προσπαθήσει να ακούσει αυτό που του λέτε ακόμα και αν δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το θέμα. Ωστόσο, αν αλλάζει συνέχεια θέμα ή σας αποφεύγει όταν θέλετε να του μιλήσετε, τότε μάλλον τα προβλήματά σας δεν τον απασχολούν πολύ.

Η στάση του απέναντι στα συναισθήματά σας

viraltopnews.gr

>Υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους λόγους που οι άντρες δεν αντέχουν τα γυναικεία δάκρυα. Τις περισσότερες φορές που μια γυναίκα κλαίει οι άντρες το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να φύγουν μακριά και να μην την βλέπουν να κλαίει.

Ωστόσο, αν ένας άντρας σας αγαπάει θα διατηρήσει την ψυχραιμία του και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας παρηγορήσει.

Διάθεση για φλερτ

viraltopnews.gr

Το φλερτ κάνει καλό σε μια σχέση. Είναι ένας ωραίος τρόπος να ανανεωθούν τα συναισθήματα και να σπάσει η ρουτίνα. Τα μηνύματα και οι παιχνιδιάρικες φωτογραφίες είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήστε το ενδιαφέρον μέσα στην σχέση. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό και οι δυο σύντροφοι να απαντούν αμοιβαία στα μηνύματα.

Η αντίδρασή του όταν του ζητάτε κάτι

viraltopnews.gr

>Οι άντρες λατρεύουν να βοηθάνε τις γυναίκες για να δείχνουν δυνατοί και εντυπωσιακοί. Οπότε, φανταστείτε πόσο πρόθυμοι είναι να κάνουν κάτι που τους ζητάει η κοπέλα τους. Φυσικά, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρουν πως να φτιάξουν, αλλά δεν θα σας αφήσουν να αντιμετωπίσετε μόνες σας το πρόβλημα. Ωστόσο, αν εκνευρίζετε όταν του ζητάτε το παραμικρό σημαίνει ότι δεν πάει καλά.

Ζήλια

viraltopnews.gr

>Είναι φυσιολογικό ο άντρας να αισθάνεται άβολα όταν ένας άλλος άντρας τραβάει την προσοχή σας. Έτσι, όταν ο άντρας σας δείχνει αδιάφορος όταν σας προσεγγίζει ένας άλλος άντρας είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι τα συναισθήματά του έχουν ξεθωριάσει.

Προστασία από κινδύνους

viraltopnews.gr

>Όταν ένας άντρας προστατεύει μια γυναίκα από κινδύνους, πραγματικούς ή φανταστικούς, νιώθει σαν σούπερ ήρωας. Έτσι, αν δεν έχετε πια την προστασία και την υποστήριξη από τον άντρα σας σε δύσκολες καταστάσεις είναι πολύ κακό σημάδι.

Τρυφερές λέξεις

viraltopnews.gr

>Η γλώσσα του έρωτα αποτελείται από τρυφερές λέξεις, αγγίγματα και αγκαλιές. Αυτές οι τρυφερές λέξεις βοηθούν στην δημιουργία μιας οικείας και ζεστής ατμόσφαιρας.

Ερευνητές έχουν αποδείξει ότι οι άντρες χρειάζονται να ακούνε και να λένε τρυφερές λέξεις ακριβώς όσο και οι γυναίκες. Οπότε, αν το άντρας σας τις αποφεύγει ή ενοχλείται όταν του τις λέτε εσείς, τότε τα συναισθήματά του έχουν ξεθωριάσει.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr