ΜΟΥΣΙΚΗ: Οι τρεις Γυναίκες ανέβηκαν στη Σκηνή. Μόλις ξεκίνησε η Μουσική, Κριτές και Κοινό έπαθαν ΣΟΚ με αυτό που αντίκρισαν!

img

Το “Ασία Έχεις Ταλέντο” αναζητά τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ασία. Άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών διαγωνίζονται και κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο και φήμη. Όταν 3 εντυπωσιακές γυναίκες συστήθηκαν μπροστά στους κριτές, μάλλον όλοι ήξεραν τι θα έκαναν.

Φορούσαν ένα μαύρο και κόκκινο μπλουζάκι και κόκκινες, γυαλιστερές μπότες. Η στολή τους τόνιζε ακόμη περισσότερο τις καμπύλες τους. Αποκαλούνται “The Miss Tres” και κατάγονται από τις Φιλιππίνες.

Μετά τις συστάσεις, οι κριτές τους έκαναν νόημα να ξεκινήσουν. Έτσι οι 3 γυναίκες πήραν τις θέσεις τους με την πλάτη προς το κοινό.
Η μουσική ξεκινά. Με το που γυρνάνε όμως και ξεκινούν να τραγουδάνε, θα δείτε την έκφραση έκπληξης στο κοινό και τους κριτές.

Οι 3 γυναίκες τραγούδησαν την επιτυχία “Seχ Bomb”. Ωστόσο, δεν εξέπληξαν τον κόσμο με την εμφάνιση τους, αλλά με τις φωνές τους. Ήταν πραγματικά το κάτι άλλο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr