ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Οι 5 λόγοι που ο πρωην σου στέλνει μήνυμα! Γιατί προσπαθεί να ξαναμπει στη ζωή σου;

img

Χωρισμός. Πονάει, είναι απαίσιος, κλαις και οδύρεσαι και κάποια στιγμή σφίγγεις τα δόντια και προχωράς. Μόνο που μερικοί άνθρωποι φαίνεται πως δεν μπορούν να κάνουν το τελευταίο κομμάτι, και αρχίζουν από το πουθενά να προσπαθούν να ξαναμπούν στην ζωή σου. Τι συμβαίνει; Άφησέ μας να σου εξηγήσουμε.

Θέλει να του τονώσεις το ηθικό
Αυτό συμβαίνει ειδικά αν η σχέση σας δεν ήταν και η πιο ισορροπημένη. Αν, για παράδειγμα, είχε στα πάντα το πάνω χέρι. Αν ξέρει ότι μετά τον χωρισμό σας ήσουν εσύ που έκλαψες περισσότερο. Μπορεί να περνάει λοιπόν τις μαύρες του, και τίποτα δεν θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του από λίγη επιβεβαίωση.
Βαθμός κακίας: 5/5

Θέλει να κλαφτεί
Αν η σχέση σας δεν ήταν μόνο λίγος καιρός που κάνατε αγκαλιές και σεξ, αν υπήρχε αληθινή αγάπη και φιλία μεταξύ σας, είναι εύκολο να γυρίσει σε ‘σένα μόλις τα πράγματα είναι σκούρα—αν μη τι άλλο, ξέρει ότι θα μπορούσες να τον καταλάβεις καλύτερα απ’ όλους και να του δώσεις καλές συμβουλές. Το τι θα κάνεις, βέβαια, είναι στο χέρι σου.
Βαθμός κακίας: 1,5/5

Δεν βρήκε κάτι καλύτερο…
…και ξαφνικά του λείπεις. Είναι το πιο κλισέ, το πιο χαζό και το πιο τηλεοπτικό απ’ όλα. Μετά τον χωρισμό σας νόμιζε θα είναι ελεύθερο πουλί, τα πράγματα πήγαν χειρότερα απ’ ό,τι υπολόγιζε και σκέφτηκε πόσο καλό θα ήταν να του έδινες ακόμα μία ευκαιρία. Δεν είναι τόσο κακία, αλλά τεμπελιά, και οι τεμπέληδες δεν θα πάνε πουθενά στην ζωή τους.
Βαθμός κακίας: 3/5, γιατί οι τεμπέληδες μας την σπάνε

Νομίζει ότι θα μείνετε φίλοι
Αυτό είναι απλό. Εκτός κι αν σου το λέει γιατί έχει απώτερο σκοπό. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη. Το ζήτημα είναι: θες να μείνετε φίλοι; Και αν θες, είσαι έτοιμη ή χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο;
Βαθμός κακίας: Δεν παίρνει, αλλά ξεκάθαρα 4/5 σε βαθμό επικινδυνότητας

Θέλει σεξ
Απλά και ξεκάθαρα. Χωρίς εξηγήσεις. Θέλει να κάνετε σεξ και μετά να φορέσει τα ρούχα του και να φύγει—και γιατί να μην το θέλει, γνωρίζετε ο ένας το σώμα του άλλου, θα είναι σίγουρα καλύτερο από το να πάει με κάποιον άγνωστο. Όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει αυτό.
Βαθμός κακίας: 1/5 γιατί δεν κρίνουμε, μπορεί να σου ‘ρθει κι εσένα


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr