ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Δώσε προσοχή! Αυτά είναι τα 5 λάθη που επαναλαμβάνεις στις σχέσεις σου! Απόφυγε τα κι όλα θα πάνε καλά!

img

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταστρέψουμε μια ρομαντική σχέση. Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων έχουν εντοπίσει κάποια συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις τους. Ο τρόπος συμπεριφοράς τους, οι υπερβολικές προσδοκίες τους αλλά και η ανικανότητά τους να δείξουν κατανόηση ή εκτίμηση είναι μερικά από τα πιο σοβαρά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες και μπορεί να μας οδηγήσουν στον χωρισμό.

1. Έχουν πολλούς ρόλους: Οι επιτυχημένες και ανεξάρτητες γυναίκες μπορεί να έχουν μια καλή πορεία στην επαγγελματική τους ζωή, όμως δύσκολα επιβιώνουν σε μια σχέση. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν είναι να ξοδεύουν πολλή από την ενέργειά τους για να ανταποκριθούν σε πολλούς ρόλους ταυτόχρονα. Έτσι οι άντρες αισθάνονται περιττοί και πως δεν έχουν θέση δίπλα σε μια τέτοια γυναίκα.
2. Δεν καταλαβαίνουν τους άντρες: Οι γυναίκες που κατανοούν πως λειτουργούν οι άντρες και το μυαλό τους, μπορούν και να τους εκτιμήσουν για όσα προσφέρουν. Οι γυναίκες είναι σαφώς πιο πολύπλοκες από τους άντρες ενώ οι άντρες που τις αγαπούν είναι πολύ πιο απλοί: Θέλουν απλά να τις φροντίσουν αρκεί να τους δείξουν τον τρόπο και να τους εμπνεύσουν.

3. Προσπαθούν να αλλάξουν τον σύντροφό τους: Πόση υπομονή να δείξει ένας άντρας όταν αισθάνεται καθημερινά ότι η σύντροφός του δεν τον δέχεται για αυτό που πραγματικά είναι; Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται τον θαυμασμό και δεν αντέχουν την καταπίεση.

4. Δεν εκτιμάτε όσα έχετε: Θέλετε συνεχώς περισσότερα πράγματα και δεν εκτιμάτε όσα σας προσφέρει ο σύντροφός σας. Οι άντρες θέλουν να χαρίζουν δώρα στις γυναίκες και να τις φροντίζουν, αλλά χάνουν την εμπιστοσύνη τους γρήγορα όταν βλέπουν ότι οι σύντροφοί τους δεν το εκτιμούν.

5. Δεν δημιουργείτε όμορφες αναμνήσεις: Οι γυναίκες που έχουν την γκρίνια στο τσεπάκι τους και δεν διστάζουν να δημιουργήσουν ‘δράματα’ για το παραμικρό, στην πραγματικότητα ξεχνούν ότι μια σχέση επιβιώνει με όμορφες αναμνήσεις και ευτυχισμένες στιγμές.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr