ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 6 σημάδια που δείχνουν ότι σε βλέπει σοβαρά

img

Κάθε χρόνο, μαζί με τα κεράκια στην τούρτα, ανεβαίνει και το επίπεδο δυσκολίας στις σχέσεις. Στο νηπιαγωγείο ας πούμε τα πράγματα ήταν πολύ απλά: Ερχόταν ο Κωστάκης, σου έλεγε “σ’ αγαπώ” και παντρευόσασταν.

Όσο μεγαλώνεις και φτάνεις στη δεκαετία των 20, τόσο αυξάνονται οι φορές που βρίσκεσαι χαμένη στη μετάφραση και σε αυτή τη (βασανιστική) φάση που δεν ξέρεις τι ακριβώς έχεις – και ΑΝ έχεις- κάτι με τον τύπο που βγαίνεις (γιατί δεν ξεκαθαρίζει κι εκείνος διάολε;).

Βλέπεις, εδώ και αρκετούς μήνες, προσπαθείς να το παίξεις είσαι χαλαρή ώστε να μην πιέσεις την κατάσταση. Μέχρι που μία μέρα, αρχίζεις να βλέπεις μια μικρή αλλαγή στις κινήσεις του (άλλος άνθρωπος σου λέει) και ξαφνικά έχεις σκέψεις του τύπου “Τι; Δηλαδή τώρα είμαστε επίσημα μαζί;”

Μη σκας. Εμείς εδώ στο Cosmo, συγκεντρώσαμε για τα 6 πιο τρανταχτά – βγάζουν μάτι λέμε- σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας πλέον έχει πάει σε άλλο level.
(Extra tip: Ξέρουμε ότι σε κάνει να νιώθεις αμήχανα, αλλά δεν είναι κακό να του εκφράσεις τις σκέψεις σου και να τον ρωτήσεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει μεταξύ σας).

1.Έχεις γνωρίσει τους περισσότερους φίλους και την οικογένεια του
Από εκεί που τόσους μήνες δεν είχες γνωρίσει άνθρωπο από τον στενό του περιβάλλον, μέσα σε λίγες εβδομάδες έχεις βγει με όλους τους φίλους του. Σε σύστησε ακόμη ΚΑΙ στον αδερφό του. Δεν ξέρουμε αν είναι σύμπτωση, αλλά μπορείς να το δεις και από εσένα: Δεν θα μπεις σε αυτή την διαδικασία αν δεν βλέπεις σοβαρά κάποιον.

2.Έχεις αφήσει πράγματά σου στο σπίτι του
Πλέον, τα βράδια ο χρόνος που περνάς στο σπίτι του έχει αυξηθεί τόσο που έχει χρειαστεί να έχεις τη δικιά σου οδοντόβουρτσα και ορισμένα ρούχα ώστε το πρωί να μπορείς να φύγεις κατευθείαν για τη δουλειά. Αυτό δείχνει, όχι μόνο ότι έχει σοβαρέψει η σχέση σας αλλά και ότι, αν χωρίσετε, είσαι έτοιμη να διακινδυνέψεις την αγαπημένη σου τζιν φούστα (ναι, ξέρουμε, δεν θα πήγαινες ποτέ να τα πάρεις, εκτός και αν έψαχνες ευκαιρία να τα ξαναβρείτε).

3. Ανέβασε φωτογραφία σας στα social media
Αρχικά να διευκρινίσουμε ότι μία σχέση μπορεί να είναι σοβαρή, ακόμα και χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις στα social media. Πέρα από αυτό, όμως, το να υπάρχει έστω και μία κοινή σας φωτογραφία (και μάλιστα μία που να είστε αγκαλιά ή κάτι που να δείχνει ότι δεν είστε δύο φίλοι) σε κοινή θέα είναι βήμα, ένα statement.

4. Πλέον νιώθεις πολύ άνετα μαζί του
Δεν είσαι συνεχώς στην τσίτα μη με δει απεριποίητη, δεν έχεις πια αυτό το (ψυχοφθόρο) άγχος μήπως δεν του αρέσεις. Έχεις ηρεμήσει και δεν νιώθεις πια την ανάγκη να είσαι ο καλοσιδερωμένος σου εαυτός κάθε στιγμή και λεπτό. Εντάξει έτσι όπως το περιγράφουμε φαίνεται σαν να κυκλοφορείς με λαδωμένα μαλλιά και ψίχουλα γύρω από το στόμα, αλλά κατάλαβες τι εννοούμε. Εννοούμε αυτή τη γλυκιά αίσθηση χαλαρότητας μαζί του.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr