ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: Ο Σύντροφός σας έχει χάσει την Όρεξη να κάνει Έρωτα μαζί σας; Δείτε ΤΙ Φταίει και ΠΩΣ να το Διορθώσετε!

img

Η εpωτική πράξη είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που κάνουν τα παντρεμένα ζευγάρια. Κάνει την σχέση τους δυνατή και υγιή. Ωστόσο, καθώς περνά ο καιρός, κάποια πράγματα έχουν την τάση να αλλάζουν και ακόμα και το ενδιαφέρον τους για την εpωτική πράξη έχει την τάση να μειώνεται.

Το “ενδιαφέρον” αυτό ονομάζεται λίμπιντο και έχει την τάση να παρουσιάζει διακυμάνσεις από καιρό σε καιρό. Σύμφωνα με την Dr. Lulu Marquez και την εκπομπή της, “Private Nights” στο κανάλι DZMM Teleradyo, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους μειώνεται η λίμπιντο κάποιου.

Αυτοί οι λόγοι είναι είτε σωματικοί είτε ψυχολογικοί. Δείτε τους 12 λόγους που παρουσίασε η Dr. Marquez:

1. Κοιμάστε με τα παιδιά στο δωμάτιο.
2. Παίρνετε αντισυλληπτικά.
3. Παίρνετε φάρμακα ή κάποια φαρμακευτική αγωγή.
4. Εμμηνόπαυση.
5. Τραυματισμοί, φλεγμονές ή όγκοι στους όpχεις των ανδρών που προκαλούν έλλειψη τεστοστερόνης.
6. Έλλειψη ύπνου.
7. Ορμονική ανισορροπία.
8. Αλκοολισμός.
9. Παχυσαρκία.
10. Χρόνιο στρες.
11. Κατάθλιψη ή άγχος.
12. Χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αυξήσετε την λίμπιντο σας:

1. Φρούτα όπως η μπανάνα, το σύκο και το αβοκάντο είναι γνωστό ότι αυξάνουν την λίμπιντο και ονομάζονται αφροδισιακά. Πέρα από το ότι αυξάνουν την λίμπιντο, τονώνουν και την εpωτική ζωή, αφού περιέχουν βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία τα οποία αυξάνουν την ροή του αίματος στο σώμα.

2. Η σοκολάτα μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την λίμπιντο σας. Λόγω της σεροτονίνης και της φαινυλαιθυλαμίνης που περιέχεται στην σοκολάτα, βελτιώνεται η διάθεση του ατόμου και αυξάνεται η επιθυμία για την εpωτική πράξη.

3. Αν είστε άντρας και έχετε στuτική δυσλειτουργία, καλό θα ήταν να πάρετε μερικά βότανα. Το άρωμα του βασιλικού ξυπνά τις αισθήσεις και το σκόρδο αυξάνει την ροή του αίματος λόγω της αλλισίνης.

4. Επίσης, η τόνωση της αυτοπεποίθησης βοηθά στην αύξηση της λίμπιντο. Αν νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, είναι πιθανό να αυξηθεί η σeξουαλική σας επιθυμία.

5. Ένα ποτήρι κρασί μπορεί επίσης να βοηθήσει. Ωστόσο, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να μειώσει την πιθανότητα να φτάσετε στην κορύφωση, γι’αυτό πιείτε με μέτρο.

Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr