ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Ένας άντρας γράφει: Οι φαντασιώσεις που ο καλός σου δεν θα σου πει ποτέ!

img

Τις βασικές αντρικές φαντασιώσεις τις γνωρίζεις ήδη: Tρίο με μια άλλη κοπέλα, σεξ με ανοιχτή μπαλκονόπορτα για να σας δούνε όλοι, σεξ στην παραλία κλπ. Ο καλός σου δεν έχει λόγο να σου τις κρύψει – πολλές φορές μάλιστα θα σου της ζητήσει να τις εφαρμόσετε και στην πράξη (μη βιαστείς να πεις όχι στην πρώτη!).

Υπάρχουν όμως και φαντασιώσεις που πολύ δύσκολα θα μοιραστεί μαζί σου. Γιατί; Γιατί φοβάται πως θα τον παρεξηγήσεις, πως θα νομίζεις ότι δεν σου είναι πιστός, πως δεν έχει γούστο και αξιοπρέπεια. Όμως, όπως σου έχω ξαναπεί (θα μαλλιάσει η γλώσσα μου) το σεξ είναι για να το χαιρόμαστε – και αλίμονο σ’ αυτόν που προσπαθεί να το χαρεί αποφεύγοντας αυτό που τον «φτιάχνει». Έχω δίκιο, δεν το διαπραγματεύομαι.
Οι παρακάτω φαντασιώσεις  που σου παρουσιάζουν το Youweekly.gr (είτε δικές μου, είτε φίλων μου) θα σε βάλουν στα άδυτα της αντρικής σεξουαλικότητας, έτσι ώστε να μην σου έρθει απότομα όταν το αγόρι σου εκφράσει κάποια περίεργη επιθυμία.

Να πάει με αυτήν που δεν εκτιμά. Μπορεί να είναι μια «δεύτερη», μια «τελευταία». Οι άντρες δεν τα κοιτάνε αυτά, αντιθέτως ελκύονται από γυναίκες που βγάζουν κάτι το «φτηνό». Η ομορφιά, η εξυπνάδα και η καλαισθησία εδώ δεν παίζουν σημασία. Στο ξεκαθαρίζω, για να μην εκπλαγείς αν π.χ. αντιληφθείς πως η μεγαλύτερη φαντασίωσή του είναι μια αφελής τηλεοπτική παρουσιάστρια ή η κοπέλα που σας καθαρίζει τις σκάλες.

Να πάει με την κολλητή σου. Βγαίνετε όλοι μαζί, λέτε αστεία, παίζετε επιτραπέζια… Δεν θα στο πει ποτέ, αλλά το να πάει με την κολλητή σου είναι μέσα στο top-5 των φαντασιώσεών του, ακόμα κι αν εκείνη δεν είναι εμφανίσιμη, ακόμα κι αν είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Να πάει με την κολλητή του. Υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ αγοριού και κοριτσιού; Εγώ πιστεύω πως ναι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στο πλαίσιο μιας πραγματικής φιλίας δεν μπορεί να υπάρξει και σεξουαλική έλξη. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Να πάει με την πρώην του. Έχει επαληθευτεί πολλές φορές (το έχω διαπιστώσει κι εγώ) πως η μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία που μπορεί να νιώσει ένας άντρας για μια γυναίκα, τη νιώθει στο διάστημα αμέσως μετά τον χωρισμό. Γιατί; Αυτά θα στα πω σε άλλο κείμενο. Μου ήρθε ιδέα τώρα, την κρατάω για αργότερα.

Να βγάλεις τα ρούχα σου στην παραλία για να σε δουν οι άλλοι. Μολονότι η ιδέα ότι μπορεί να πας με άλλον τον φρικάρει, το να σε έχει δίπλα του γυμνή στην παραλία και να σας κοιτάνε είναι μια σκέψη που τον φτιάχνει. Κάνε πως αφήνεις εκτεθειμένα λίγο περισσότερα από τα προβλεπόμενα και αν επιχειρήσει να σε σταματήσει σφύρα μου…

Να μπεις στο μπάνιο την ώρα που κάνει ντους. Οι άντρες μετά το ντους βγαίνουν ορεξάτοι, γιατί το ζεστό νερό βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος. Φρόντισε μόνο να τον πετύχεις την ώρα που θα βγαίνει από τη μπανιέρα και όχι την ώρα που θα μπαίνει, για ευνόητους λόγους. Κι ας χρειαστεί να ξαναμπεί μετά – δεν χάλασε ο κόσμος!

Να τον ικανοποιήσεις την ώρα που βλέπει ποδόσφαιρο. Είναι το απόγειο του ανδρισμού. Αν δεις πως η ομάδα του χάνει, άστον ήσυχο. Δεν θα ‘χει κέφια. Αν πάλι κερδίζει, επέτρεψέ του να χαρεί δύο απολαύσεις μαζί επιστρατεύοντας τα χείλη σου και φιλώντας τον παντού. Kι αν ο αγώνας είναι Champions League, κοίτα να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr