ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Εξομολόγηση ενός άντρα! Αν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά τότε σίγουρα θα κερδίσεις μια θέση στην καρδιά του

img

Επειδή με το γυναικείο μυαλό μας δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε το αντρικό, είπαμε να το δούμε επιστημονικά το θέμα… Τί λένε λοιπόν 5 πανεπιστημιακές έρευνες για το πώς μας ερωτεύονται οι άντρες; Το Youweekly.gr σου αποκαλύπτει…

-Μία έρευνα που διεξήχθη από τα Πανεπιστήμια του Άμστερνταμ στην Ολλανδία και του Κεντ στη Βρετανία δείχνει ότι για τους άντρες φαίνεται πως το χρονικό διάστημα των 8 δευτερολέπτων κρίνεται επαρκές για να αποφασίσουν εάν έλκονται από μία γυναικεία παρουσία, καθώς, όπως επισημαίνεται σε έρευνα, προχωρούν σε επιλογή της συντρόφου τους με βάση την εξωτερική της εμφάνιση.

-Το Ανώτατο Ινστιτούτο Ερευνών της Ισπανίας πάντως σε έρευνα που διενήργησε, απέδειξε ότι ο άνδρας –έστω και υποσυνείδητα- ψάχνει για όμορφες και “υπάκουες” γυναίκες, σε αντίθεση με τις γυναίκες που ψάχνουν έναν άνδρα που θα γινόταν καλός πατέρας για τα παιδιά της.

-Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τρίερ στη Γερμανία, σε έρευνα που έκαναν απέδειξαν ότι οι πιο στρεσαρισμένοι άντρες επιλέγουν γυναίκες με αντίθετα χαρακτηριστικά προσώπου από αυτούς, ενώ οι πιο χαλαροί ελκύονταν από γυναίκες με παρόμοια χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό ενδεχομένως εξηγεί γιατί ορισμένοι άνδρες επιδιώκουν μακροχρόνιες σχέσεις με πιο γεροδεμένες γυναίκες που τους μοιάζουν. Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι οι άντρες που είναι στρεσαρισμένοι κάνουν σύντομες σχέσεις σε αντίθεση με τους μη στρεσαρισμένους.

-Χημεία, Ψυχολογία και Κοινωνικές- Πολιτιστικές καταβολές είναι το «τρίπτυχο» που συμβουλεύονται, έστω και υποσυνείδητα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες κάθε φορά που βρίσκονται απέναντι σε κάποια νέα γνωριμία σύμφωνα με το Ανώτατο Ινστιτούτο Ερευνών της Ισπανίας.

-Έρευνα του CSIC τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες είναι βέβαιο ότι λειτουργούν σε πολύ σημαντικό βαθμό παρακινούμενοι από τα ένστικτα και τις φερομόνες του.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr