ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 11 Ξεκάθαρα Σημάδια που δείχνουν ότι έχεις γνωρίσει τον Άνθρωπο της Ζωής σου. Το Τελευταίο είναι το ΠΙΟ Σημαντικό!

img

Σε αυτόν τον κόσμο που είναι γεμάτος με ανθρώπους, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις εκείνον που να ικανοποιεί στο μέγιστο τις ανάγκες της καρδιάς και της ψυχής σου. Αλλά όταν τελικά τον βρεις, το συναίσθημα ευτυχίας που έχεις είναι απερίγραπτο. Μερικές φορές, η αναζήτηση μπορεί να πάρει και χρόνια και ο δρόμος δεν είναι καθόλου εύκολος.

Οπότε ποια είναι η συνταγή για την τέλεια σχέση; Πώς ξέρεις πως ο άνθρωπός σου είναι ο σωστός; Προσπαθώντας να καταλάβουμε, βρήκαμε 11 σημάδια που δείχνουν πως ο σύντροφός σου είναι ο άνθρωπος της ζωής σου.

1. Καυχιέται για σένα και λέει σε όλους για τα επιτεύγματά σου.

2. Ακόμα και μετά από χρόνια σχέσης, συνεχίζει να κάνει ιπποτικά πράγματα για σένα.

3. Δεν θέλει να σε αλλάξει. Ξέρει τα ελαττώματά σου αλλά πάνω από όλα τα αποδέχεται.

4. Του λείπεις. Αλλά δεν το λέει έτσι απλά. Του είναι πολύ δύσκολο να μείνει μακρυά σου.

5. Μπορείς να κλάψεις μπροστά του χωρίς να ντρέπεσαι. Ξέρει τι χρειάζεσαι και είναι εκεί για να σε συμβουλέψει και να σε βοηθήσει.

6. Όταν οι φίλοι σου διαμαρτύρονται για τις δικές τους σχέσεις, εσύ δεν έχεις κάτι να προσθέσεις. Όχι ότι θέλεις να καυχηθείς, απλά δεν χρειάζεται να μαλώνεις χωρίς λόγο επειδή ο σύντροφός σου είναι απλά καλός απέναντί σου.

7. Είναι κοντά με την οικογένειά σου και τα πάει καλά μαζί τους. Μπορεί να τους μιλάει άνετα και χωρίς δισταγμό. Θα ήταν απολύτως φυσιολογικό να πας στα γενέθλια του αδερφού του, ακόμα και αν εκείνος δεν ήταν εκεί.

8. Οι φίλοι σου είναι και δικοί του και νοιάζεται για εκείνους. Αν κάποιος από τους φίλους σου περνάει δύσκολα, σου προτείνει να περάσεις χρόνο μαζί του ή να τον προσκαλέσετε να κάνετε κάτι όλοι μαζί.

9. Ξέρει πως μερικές φορές όλοι εκνευριζόμαστε. Καταλαβαίνει όμως πως είμαστε άνθρωποι και έχουμε και τις δύσκολες μέρες.

10. Εκεί που δεν το περιμένεις, σου λέει πως είσαι όμορφη. Και είναι σε μέρα που δεν έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου ή δεν φοράς μακιγιάζ.

11. Μπορείτε να κάνετε μαζί πράγματα χωρίς να μαλώνετε συνέχεια. Για παράδειγμα: όταν είναι να πάτε για ταξίδι, το να ετοιμάσετε τις βαλίτσες δεν μετατρέπεται σε μάχη.

Αλλά να θυμάστε: μία σχέση είναι αμφίδρομη και δεν θα πρέπει να περιμένεις όμορφα πράγματα και εκπλήξεις μόνο από τον άλλο. Πρέπει να τον υποστηρίζεις και εσύ με παρόμοιο τρόπο, όσο μπορείς.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr