ΖΩΑ: 10 Υπέροχα Ζώα που αποδεικνύουν την ύπαρξη αληθινής Αγάπης και Αφοσίωσης στο Ζωικό Βασίλειο!

img

Έχουμε την τάση να θεωρούμε τους ανθρώπους τα καλύτερα παραδείγματα πίστης και αφοσίωσης στις σχέσεις, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν ρομαντικά και μονογαμικά ζώα που μένουν πιστά στο ταίρι τους για μια ζωή και στην κυριολεξία τηρούν τον όρκο “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος.”

Δείτε παρακάτω κάποια ζώα που βρίσκουν μόνο ένα ταίρι στην ζωή τους.

Οι πιγκουίνοι ζευγαρώνουν για πολλά χρόνια, και το αρσενικό και το θηλυκό κλωσάνε το αβγό τους και το ταΐζουν μαζί εναλλάξ.

viraltopnews.gr

Οι λευκοί κύκνοι μένουν πιστοί σε όλη τους την ζωή. Έχουν πολύ σημαντικές αξίες, όπως φιλία, τρυφερότητα και συμπόνια για τους άλλους.

viraltopnews.gr

Οι Αμερικανοί μάλλον επέλεξαν τον αετό σαν έμβλημα τους λόγω της πιστής φύσης του.

viraltopnews.gr

Οι γίββωνες σχηματίζουν πολύ δυνατούς δεσμούς και καταφέρνουν να έχουν ίσα δικαιώματα στις σχέσεις τους.

viraltopnews.gr

Τα άλμπατρος φαίνονται να γνωρίζουν το μυστικό της διατήρησης της αγάπης – το αρσενικό φεύγει για “επαγγελματικά ταξίδια” και το θηλυκό κάνει χαζά αλλά αγαπησιάρικα χορευτικά τελετουργικά.

viraltopnews.gr

Οι αρσενικοί λύκοι είναι πολύ τρυφεροί με τους θηλυκούς λύκους. Μόνο ο θάνατος μπορεί να τους χωρίσει.

viraltopnews.gr

Οι κάστορες κάνουν μητριαρχικές οικογένειες. Άρα το μυστικό των μακροχρόνιων και ευτυχισμένων σχέσεων τους είναι η άπειρη σοφία του θηλυκού.

viraltopnews.gr

Τα τρυγόνια εμφανίζονται συχνά στην λογοτεχνία και υπάρχει λόγος που θεωρούνται σύμβολο αγάπης και αφοσίωσης. Το διάσημο ποίημα του Shakespeare “The Phoenix and the Turtle” είναι εμπνευσμένο από αυτά.

viraltopnews.gr

Τα νυχτοπούλια κορτάρουν τα θηλυκά τους για σχεδόν έναν χρόνο. Μετά χτίζουν φωλιά και τα καλούν να μοιραστούν το σπίτι τους. Αν τους αρέσει και κάνουν απόγονο, το αρσενικό αναλαμβάνει τον ρόλο του προστάτη για όλη την οικογένεια.

viraltopnews.gr

Αν πεθάνει η θηλυκή αλεπού, η αρσενική δεν ψάχνει για άλλο ταίρι και μένει μόνη της για την υπόλοιπη ζωή της.

viraltopnews.gr 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr