ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Ανέβηκε σε μια Καμινάδα ύψους 256 μέτρων. Αυτό που Τόλμησε να κάνει εκεί πάνω έχει Συγκλονίσει τον Πλανήτη!

img

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα έκαναν μονόκυκλο γύρω από το χείλος μιας καμινάδας σε ύψος 256 μέτρων… χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό. Αλλά αυτοί οι δύο άντρες αψήφησαν τις πιθανότητες και σκαρφάλωσαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ρουμανία για να κάνουν μια σειρά ακροβατικών, όπως φαίνεται και στο βίντεο τους.

Ο Flaviu Cernescu και ο φίλος του, Nikolai Ismail, φαίνονται στην κορυφή της καμινάδας Targu Jiu. Κατέγραψαν σε βίντεο τους εαυτούς τους με selfie sticks:

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Ο Cernescu φοράει ένα κόκκινο μπλουζάκι και μια μπαντάνα με σχέδια καθώς κάνει προσεκτικά ελιγμούς γύρω από το στενό χείλος της καμινάδας με τα χέρια απλωμένα για να κρατήσει ισορροπία. Η ρουμάνικη εξοχή απλώνεται μπροστά του – τα σπίτια φαίνονται σαν κουκκίδες ανάμεσα στα πράσινα χωράφια και το γυαλιστερό ποτάμι.

Δεν πέφτει παρά τα χαλαρά τούβλα κάτω από τα πόδια του. Κρέμεται ακόμη με ένα πόδι από την άκρη της καμινάδας, περπατάει πάνω από το άνοιγμα πάνω σε σιδερένιες βέργες που ενώνουν την μία άκρη με την άλλη και κάνει ζογκλερικά με 3 μεγάλα πορτοκάλια ενώ περπατάει γύρω γύρω.

Δεν φαίνoνται να τρέμουν ή να φοβούνται, ακόμα και όταν ο Cernescu κρέμεται με το ένα χέρι από τα σίδερα πάνω από την καμινάδα που έχει 256 μέτρα βάθος.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Για να δώσει έμφαση στον κίνδυνο που αντιμετώπιζε σε περίπτωση που έπεφτε, πρόσθεσε στο βίντεο μια λεζάντα η οποία έλεγε ότι τα αντικείμενα πέφτουν για πάνω από 10 δευτερόλεπτα μέσα στην καμινάδα. Κινδυνεύουν ακόμη και κατεβαίνοντας από την καμινάδα, αφού η σκάλα είναι πολύ ασταθής.

Οι χρήστες του YouTube θαύμασαν τους δύο θαρραλέους άντρες. “Ουάου, αυτό ήταν απίθανο. Φτάνει στα όρια του πάθους του”, γράφει ένας θαυμαστής.

Ένας άλλος προσθέτει: “Είναι σίγουρα το πιο καθηλωτικό βίντεο που έχω δει στο YouTube, η ικανότητα, το πάθος και η συγκέντρωση σου είναι απίστευτα, η καρδιά μου είχε πάει στην Κούλουρη όση ώρα το έβλεπα.”


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr