ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Εσύ, αυτός και η πρώην! Πώς να διαχειριστείς την όλη κατάσταση

img

»Πρώην», μεγάλο κεφάλαιο για ένα άτομο και ακόμη πιο μεγάλο για ένα ζευγάρι. Αν, λοιπόν, δεν είστε καιρό με το αγόρι σου και όλο η πρώην του εμφανίζεται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, 4 τρόποι θα σε βοηθήσουν να τη διαχειριστείς σωστά!

1. Μην κάνεις ποτέ σκηνή για την πρώην του. Ειδικά αν σου έχει ξεκαθαρίσει πως έχουν τελειώσει οριστικά, τότε μην δείξεις πως την θεωρείς εμπόδιο και γενικά την υπολογίζεις τόσο πολύ. Ρώτα γι ‘αυτήν διακριτικά και προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του αγοριού σου, ώστε να σου λέει τα πάντα –σχεδόν- και το κυριότερο… να μην σου λέει ψέματα.
2. Μην προσπαθήσεις σε καμία περίπτωση να γίνεται φίλες. Είναι μέλος της παρέας του και τη συναντάτε τακτικά; Μην προσπαθήσεις να γίνεις φίλη με την πρώην του αγοριού σου, ώστε να του δείξεις πόσο ‘’μπροστά’’ είσαι . Το παρελθόν είναι παρελθόν και το μέλλον είναι μέλλον… δεν τα συγχέουμε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις μία τυπική σχέση μαζί της.

3. Μην την αναφέρεις συνέχεια. Το θέμα είναι να ξεχαστεί όσο περισσότερο γίνεται αυτό που είχαν. Αυτό βέβαια δεν πετυχαίνεται μόνο με το να μην μιλάς για εκείνη καθόλου αλλά με το να τον κερδίσεις πνευματικά και σεξουαλικά. Αν ωστόσο έχεις το κακό συνήθειο να την αναφέρεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τότε σε διαβεβαιώνουμε πως όχι μόνο δεν θα απαλλαγείς από την απουσία της αλλά θα πετύχεις να σας συγκρίνει το αγόρι σου σε αρκετά πράγματα.

4. Κράτα μία ισορροπία. Μπορεί να έχουν μείνει φίλοι, να έχουν κρατήσει μία επαφή και να μην έχουν χωρίσει άσχημα. Ωστόσο αυτόν δεν σημαίνει πως όπου πάτε θα έρχεται και αυτή και γενικά σε κάθε έξοδος με παρέα θα είστε και οι τρεις. Προσωπική μου άποψη είναι πως όπου ακούς ‘’με την πρώην μου είμαστε οι καλύτεροι φίλοι’’ τότε ή αποχωρείς ή το διαχειρίζεσαι σωστά και κρατάς ένα τοίχος ανάμεσά τους. Το να είναι κολλητοί το αγόρι σου με την πρώην του είναι μία σουρεαλιστική κατάσταση που ή την δέχεσαι ή την κάνεις!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr