ΓΥΝΑΙΚΑ: Γυναίκες Δώστε Προσοχή: Η απάντηση στη μεγαλύτερη απορία των γυναικών που δεν κάνουν συχνά έρωτα

img

Όταν κάτι δεν το χρησιμοποιείς έχει κάποιες αυξημένες πιθανότητες να χαλάσει ή να αλλοιωθεί. Πολύ σωστά. Ωστόσο υπάρχουν και πράγματα τα οποία όταν τα κρατάς κλειστά (π.χ. ένα ουίσκι μέσα σε βαρέλι) γίνεται ακόμα καλύτερο. Τίποτα από τα 2 παραπάνω δεν ισχύει για ένα αιδοίο που απέχει από το σεξ.

Το ότι ο γυναικείος κόλπος στενεύει μετά από 6 μήνες ή 1 χρόνο σεξουαλικής αποχής είναι ένας ανυπόστατος μύθος, σύμφωνα με τους ειδικούς.

«Πολλοί πιστεύουν πως οι γυναίκες που κάνουν λιγότερο σεξ είναι πιο ‘σφιχτές’ σε σχέση με εκείνες που κάνουν πολύ συχνά και άρα είναι πιο χαλαρές». Αυτό έλειπε να ποινικοποιήσουμε και το πολύ σεξ τώρα παιδιά.

Πρόκειται για μία απόλυτα εσφαλμένη αντίληψη. Αυτό που ισχύει είναι πως οι μύες του κόλπου είναι ελαστικοί, προσαρμόζονται στο μέγεθος του πέους και επανέρχονται στα φυσιολογικά τους αμέσως μετά την ερωτική επαφή.

Το μέγεθος του κόλπου αλλάζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μόνο σε 2 περιπτώσεις: α) Μετά την εγκυμοσύνη, όπου επανέρχεται μέσα σε διάστημα 6 μηνών το πολύ, β) Σε προχωρημένη ηλικία, λόγω της αλλαγής των ορμονικών επιπέδων. Και στις 2 περιπτώσεις οι ασκήσεις Kegel κρατούν τον κόλπο σε μεγαλύτερη φόρμα.

Αν λοιπόν αισθάνεσαι (εσύ ή ο παρτενέρ σου) καμία φορά πως ο κόλπος σου είναι πιο στενός απ’ ό,τι συνήθως, δεν έκλεισαν τα τοιχώματα σα να ‘ναι Συμπληγάδες Πέτρες απλά δεν είσαι επαρκώς υγρή.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr