ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Γιατί ΑΥΤΕΣ οι πασίγνωστες Εταιρίες εξαφανίζουν κάποια γράμματα από το Λογότυπό τους; Δεν πάει το Μυαλό σας!

img

Τα γράμματα Α,Β και Ο εξαφανίζονται από τα λογότυπα και τις ταμπέλες των μεγαλύτερων εταιριών στον κόσμο, αλλά ο λόγος δεν έχει να κάνει με βανδαλισμό. Αυτή η συγκεκριμένη καμπάνια σκοπό έχει να δείξει τη σημασία του να γίνουμε δότες αίματος.

Η οργάνωση NHS Blood and Transplant and PR agency Engine Group, έχει ξεκινήσει αυτή την καμπάνια, ζητώντας από εταιρίες να ρίξουν αυτά τα συγκεκριμένα γράμματα από τα λογότυπά τους.

viraltopnews.gr

Η καμπάνια σκοπό έχει να ενημερώσει το κοινό για την μείωση 30% στους αιμοδότες την τελευταία δεκαετία και να ενθαρρύνει τον κόσμο να γίνουν και αυτοί εθελοντές αιμοδότες.

viraltopnews.gr

Ένας μεγάλος αριθμός εταιριών ήδη έχει πάρει μέρος στην καμπάνια αυτή.

viraltopnews.gr

Εταιρίες όπως η Google, η Microsoft, η Santander, η Tesco και ακόμα πόλεις όπως το Amsterdam και το Toronto έχουν αφαιρέσει τα γράμματα A, B και O από τα λογότυπα και τις ταμπέλες τους για να ενημερώσουν γι’αυτό τον σημαντικό σκοπό.

viraltopnews.gr

Η καμπάνια είχε μεγάλη επιτυχία: μέσα σε 10 μόλις μέρες, γράφτηκαν ήδη 30,000 νέοι αιμοδότες.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Κάθε δύο δευτερόλεπτα υπάρχει κάποιος στον κόσμο που χρειάζεται μετάγγιση αίματος για να σωθεί η ζωή του. Ελπίζουμε και εσείς να σκεφτείτε την πιθανότητα να γίνετε εθελοντές αιμοδότες. 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr