ΟΜΟΡΦΙΑ: 10 Τεράστια Λάθη που ΟΛΕΣ κάνουμε με το Eyeliner και ΠΩΣ να τα Διορθώσουμε. Το 6ο ειναι το Πio Τραγικο!

img

To τέλειο, “φτερωτό” αϊλάινερ είναι μια τέχνη που απαιτεί προσπάθεια και συγκέντρωση. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα πιο κοινά λάθη που κάνουμε όταν βάζουμε το αϊλάινερ και πώς να τα διορθώσετε.

Δεν έχετε καλά ξυσμένο μολύβι

Το μολύβι πρέπει να είναι ξυσμένο κάθε φορά που πάτε να βαφτείτε. Με μια μυτερή άκρη θα κάνετε πιο εύκολα την ίσια γραμμή στο βλέφαρο και χωρίς φασαρία.

viraltopnews.gr

Χρωματιστό μολύβι στο κάτω βλέφαρο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το μολύβι στο κάτω βλέφαρο κάνει το μακιγιάζ σας πολύ σοβαρό και δεν προσθέτει γοητεία. Οι ειδικοί προτείνουν να το προτιμάτε μόνο για κάποιο θεματικό πάρτι.

viraltopnews.gr

Ασύμμετρα “φτερά”

Κάθε κοπέλα έχει κάνει το λάθος να ζωγραφίσει την μία γραμμή πιο παχιά από την άλλη. Μετά προσπαθούμε να τις κάνουμε ίδιες, αλλά αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα. Έχουμε μόνο μια συμβουλή γι’αυτό: προσπαθήστε να σχεδιάσετε τις γραμμές όσο πιο συμμετρικά γίνεται και σύντομα θα μάθετε να το κάνετε με την πρώτη προσπάθεια.

viraltopnews.gr

Υγρό αϊλάινερ στο κάτω βλέφαρο

Η υφή του υγρού αϊλάινερ θα το κάνει να τρέξει πιο γρήγορα, αν το χρησιμοποιήσετε στο κάτω βλέφαρο. Γι’αυτό σας προτείνουμε να ακολουθήσετε έναν ακόμα χρυσό κανόνα: το υγρό αϊλάινερ είναι μόνο για το πάνω βλέφαρο, ενώ για το κάτω βλέφαρο υπάρχει το μολύβι.

viraltopnews.gr

Μη ανθεκτικό αϊλάινερ

Όπως είπαμε παραπάνω, το υγρό αϊλάινερ μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα, ειδικά αν έχετε υγρασία στα μάτια. Για να το αποφύγετε, έχετε μαζί σας μερικές μπατονέτες για να διορθώνετε το μακιγιάζ σας ή επιλέξτε αδιάβροχο αϊλάινερ.

viraltopnews.gr

Κενό ανάμεσα στην γραμμή του αϊλάινερ και τις βλεφαρίδες

Αυτή η μικροσκοπική λεπτομέρεια μπορεί να καταστρέψει ακόμα και το πιο τέλειο μακιγιάζ, γι’αυτό πάντα να τραβάτε την γραμμή όσο πιο κοντά στις βλεφαρίδες μπορείτε. Αξίζει τον χρόνο και τον κόπο σας.

viraltopnews.gr

Τσαπατσούλικη γραμμή

Το όμορφο, “φτερωτό” αϊλάινερ πρέπει να έχει μυτερές, καθαρές και ελαφρώς υπερυψωμένες άκρες. Οι άλλες παραλλαγές δεν δείχνουν τόσο άψογες και μπορεί να καταστρέψουν ακόμα και το επαγγελματικό μακιγιάζ.

viraltopnews.gr

Τεντωμένα βλέφαρα

Αν τεντώσετε τα βλέφαρα σας πάρα πολύ όταν βάζετε αϊλάινερ, οι γραμμές θα καταλήξουν άνισες όταν το δέρμα επιστρέψει στο φυσιολογικό και το μακιγιάζ σας δεν θα δείχνει τέλειο.

viraltopnews.gr

Βάφετε το κάτω βλέφαρο από την μέσα πλευρά.

Αυτό δείχνει ωραίο μόνο αν έχετε τεράστια μάτια. Διαφορετικά, αυτό το μακιγιάζ κάνει τα μάτια σας μικρότερα και όλοι οι κορυφαίοι μακιγιάζ συμβουλεύουν να το αποφεύγουμε.

viraltopnews.gr

Πολύ απλωμένο αϊλάινερ

Δεν πειράζει να απλώσετε λίγο το αϊλάινερ στο κάτω βλέφαρο, αλλά πρέπει να ξέρετε τα όρια σας. Αν χρησιμοποιήσετε μεγάλο πινέλο, θα πετύχετε μόνο το “εφέ του πάντα”.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr