ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: 19χρονη φοιτήτρια θέλει να παντρευτεί τον 52 ετών σύντροφο της και η οικογένεια της έπαψε να της μιλάει

img

Ξ— 19χρονη Selma Teichmann ΞΊΞΉ ΞΏ 52χρονος σύντροφός της Maik Lier, σχεδιάζουν Ξ½Ξ± παντρευτούν. Ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως ΞΊΞ±ΞΉ τώρα πια τους ενώνει ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞΉΞ± Ξ²Ξ±ΞΈΞΉΞ¬ αγάπη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν  όταν χρειάστηκε Ξ½Ξ± συνεργαστούν Ξ³ΞΉΞ± λίγο στα πλαίσια της δουλειάς τους. Τότε Ξ­Ξ³ΞΉΞ½Ξ±Ξ½ φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΞΊΞΉ άρχισαν αμέσως Ξ½Ξ± στέλνουν μηνύματα ΞΏ Ξ­Ξ½Ξ±Ο‚ στον άλλον.

Η φιλία τους μετά από τρεις μήνες, άρχισε να μετατρέπεται σε κάτι άλλο και τότε η 18χρονη, έφηβη Selma, δέχτηκε την πρόταση του Maik να βγούνε ραντεβού. Έτσι ξεκίνησε η ιστορία αγάπης του ζευγαριού, που σήμερα συμπληρώνει ακριβώς έναν χρόνο σχέσης .

33 ολόκληρα χρόνια τους χωρίζουν και οι γονείς της Selma δεν εγκρίνουν τη σχέση της κόρης τους. Όταν η κοπέλα τους αποκάλυψε την ηλικία του συντρόφου της η οικογένειά της έμεινε άφωνη. Τόσο άφωνη που έπαψαν όλοι τους να μιλούν στη 19χρονη. Θα τηρήσουν αυτή τη στάση, όπως είπαν, μέχρι εκείνη να τον χωρίσει.

Η αγάπη του ζευγαριού όμως δεν καταβάλλεται από την περιθωριοποίηση της Selma από την οικογένειά της. Αντιθέτως μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Τόσο πολύ μάλιστα, που οι δυο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και κάνουν όνειρα να δημιουργήσουν τη δική τους όμορφη οικογένεια.

Παρά τις 3 δεκαετίες που υπάρχουν μεταξύ τους και την αποδοκιμασία της οικογένειας της Selma, τα συναισθήματά τους είναι πολύ ισχυρά και υπερπηδούν κάθε εμπόδιο. Όπως λένε, μιλούν την ίδια γλώσσα κι έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα, όπως η μουσική και το σχέδιο.

Ούτε και ο 52χρονος Maik έχει σχέσεις με την οικογένειά του, όμως οι καλοί του φίλοι αποδέχονται την Selma και τη σχέση του μαζί της. Υποστηρίζουν ότι όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται, όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα. Η αγάπη όπως λένε, δεν έχει όρια κι ετικέτες. Όλοι έχουν δικαίωμα να ερωτευτούν.

Η Selma ελπίζει ότι μια μέρα οι γονείς της θα καταλάβουν κι ότι θα αποδεχτούν τη σχέση της και θα της ξαναμιλήσουν.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr