ΓΥΝΑΙΚΑ: 10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και προσελκύουν τους άνδρες σαν μαγνήτες

img

Φαίνεται ότι οι γυναικείες εμφανίσεις είναι πολύ υποκειμενικές: μερικοί άνδρες αρέσκονται στις γυναίκες, μερικοί άνδρες προτιμούν τα κορίτσια και άλλοι δεν ενδιαφέρονται για το σχήμα, αλλά δίνουν προσοχή σε άλλα πράγματα. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλά υποσυνείδητα πράγματα για τις γυναικείες εμφανίσεις που οι άνδρες παρατηρούν ασυνείδητα.

Διαφορετικές έρευνες διεξήχθησαν από διάφορους επιστήμονες από διάφορες χώρες σε διαφορετικούς χρόνους. Συνολικά, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν στις μελέτες.

Παρακάτω θα δείτε συνδυασμένα όλα τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από τους επιστήμονες, που θα σας ενημερώσουν για τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και προσελκύουν τους άνδρες.

1. Φωνή και τρόπος ομιλίαςviraltopnews.gr

Στην αρχή, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που έχουν ψηλή «θηλυκή» φωνή. Η Μέριλιν Μονρόε είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της ιδανικής φωνής. Η λιγότερο ελκυστική φωνή είναι μια τρελή φωνή όπως της Κιμ Καρντάσιαν και της Έλεν Πέιτζ.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι ψηλές θηλυκές φωνές συνδέονται με τη νεανικότητα, που ισοδυναμεί με την ελκυστικότητα. Οι μεγαλύτερες γυναίκες συχνά έχουν πιο τσιριχτές φωνές.

Μια άλλη έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που μιλάνε με παρόμοιο τρόπο με τον δικό τους. Πρόκειται για τον τρόπο που προφέρονται ορισμένες λέξεις και γράμματα, ο ρυθμός της ομιλίας και άλλες λεπτομέρειες.

2. Ύψοςviraltopnews.gr

Πιθανώς όλοι γνωρίζουν ότι τις περισσότερες φορές οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες πιο κοντές από αυτούς. Η διαφορά ύψους μπορεί να είναι μικρότερη από 17 με 20 πόντους.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άντρες των οποίων το ύψος είναι μικρότερο από το μέσο όρο. Έτσι, ενώ οι ψηλοί άνδρες προσπαθούν να βρουν κοντά κορίτσια, οι κοντοί άνδρες ψάχνουν γυναίκες παρόμοιου ύψους.

3. Ηλικίαviraltopnews.gr

Συχνά βλέπουμε ζευγάρια όπου οι άνδρες είναι μεγαλύτεροι από τις γυναίκες. Και φαίνεται ότι η πλειοψηφία των ζευγαριών είναι έτσι. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ φωτεινά παραδείγματα ζευγαριών όπου μια γυναίκα είναι μεγαλύτερης ηλικίας από τον άνδρα.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι άνδρες ηλικίας πριν από τα 20 και μετά τα 30 προτιμούν γυναίκες από 24 έως 25 ετών ως σeξουαλικούς συντρόφους. Αυτό συμβαίνει επειδή σε αυτή την ηλικία μια γυναίκα πιθανότατα θα γίνει μητέρα. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν έχει σημασία αν ένας άνδρας ή μια γυναίκα σκέφτονται ακόμη για παιδιά. Είναι όλα εξαιτίας της εξέλιξης. Οι άνδρες που είχαν σeξουαλικές επαφές με γυναίκες ηλικίας 24 έως 26 ετών είχαν περισσότερα παιδιά από άλλους άνδρες.

Οι άνδρες ηλικίας άνω των 30 ετών που επιλέγουν μεγαλύτερες γυναίκες από τους ίδιους δεν μπορούν να εξηγηθούν μέσα από αυτή τη θεωρία. Πιθανώς, στην περίπτωση αυτή, πρέπει να αναζητήσουμε περισσότερους ψυχολογικούς λόγους και κίνητρα. Ή ίσως πρέπει να έχουμε κατά νου το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καταστάσεις όπου οι άνδρες επιλέγουν γυναίκες με βάση μόνο ένα κριτήριο ελκυστικότητας.

4. Χρώμα ματιώνviraltopnews.gr

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τρόμσο της Νορβηγίας ισχυρίζονται ότι οι άντρες με μπλε μάτια προτιμούν τις γυναίκες με μπλε μάτια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό συμβαίνει επειδή το χρώμα των ματιών του μελλοντικού μωρού βοηθά να καταλάβουμε αν η επιλογή μας ήταν σωστή.

Οι άνδρες με καστανά και πράσινα μάτια τείνουν να μην προτιμούν τις γυναίκες με μπλε μάτια.

Φυσικά, οι προτιμήσεις των ανδρών με γαλάζια μάτια φαίνονται αρκετά λογικές. Αλλά, στην πραγματικότητα, ακόμη και αν οι δύο γονείς έχουν μπλε μάτια, μπορεί να κάνουν ένα μωρό με καστανά μάτια.

5. Μακιγιάζviraltopnews.gr

Η έρευνα από το 2014 υποστηρίζει ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που χρησιμοποιούν μακιγιάζ μέτριας έντασης. Το πιο περίεργο είναι ότι οι γυναίκες δεν επιθυμούν πραγματικά να έχουν πολύ έντονο μακιγιάζ, αλλά νομίζουν ότι αυτό αρέσει στους άντρες, γι ‘αυτό το κάνουν συχνά.

Έτσι, οι γυναίκες που κάνουν ένα πολύ έντονο μακιγιάζ μπορεί να αποκρούσουν τους άνδρες που προσπαθούν να προσελκύσουν. Μην το ξεχάσετε αυτό και επιλέξτε το μακιγιάζ σας με σύνεση.

6. Αναλογία μέσης-γοφώνviraltopnews.gr

Ο γιατρός Κάρι Φίτζγκεραλντ, ψυχολόγος από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας στο Μποφόρ, και οι συνεργάτες του διενήργησαν μια μελέτη και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες απομνημονεύουν καλύτερα τις πληροφορίες σχετικά με τις γυναίκες που έχουν μια «ιδανική» σχέση μέσης-γοφών. Τέτοιες γυναίκες θεωρούνται πιο ελκυστικές.

Σύμφωνα με την έρευνα, η ιδανική αναλογία μέσης-γοφών είναι περίπου 0,7. Είναι πολύ εύκολο να το υπολογίσετε: μετρήστε τη μέση και τους γοφούς σας, στη συνέχεια διαιρέστε την περιφέρεια της μέσης σας από την περίμετρο των γοφών.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μοντέλα όπως η Κέιτ Μος και η Κέλι Μπρουκ και οι ηθοποιοί όπως η Μέριλιν Μονρόε και η Τζέσικα Άλμπα, έχουν την ιδανική αναλογία μέσης-γοφών, παρά το γεγονός ότι έχουν τελείως διαφορετικά σχήματα σώματος.

7. Δαχτύλιοι γύρω από την ίριδα του ματιούviraltopnews.gr

Η πτυχή του χρώματος των ματιών μπορεί να μην είναι πολύ καθαρή, αλλά οι δακτύλιοι που την πλαισιώνουν να είναι πολύ ξεκάθαροι.

Οι δακτύλιοι αυτοί είναι το σκοτεινό δαχτυλίδι γύρω από την ίριδα. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα μεγάλα στεφανιαία δαχτυλίδια προσελκύουν τους άνδρες περισσότερο. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι νεώτερες γυναίκες έχουν πιο φαρδύς δακτυλίους, αλλά ακόμη και οι μεγαλύτερες γυναίκες που εξακολουθούν να έχουν φαρδύς δακτυλίους είναι πολύ ελκυστικές για τους άνδρες.

8. Χρώμα μαλλιώνviraltopnews.gr

Οι επιστήμονες από τη Γαλλία διεξήγαγαν έρευνες που έδειξαν ποιες γυναίκες καλούνται να χορέψουν σε νυχτερινά κέντρα συχνότερα: οι ξανθιές, οι καστανές ή οι κοκκινομάλλες.

Το συμπέρασμα ήταν ότι οι άντρες καλούν τις ξανθιές πιο συχνά από τις άλλες. Η δεύτερη θέση λήφθηκε από τις καστανές και οι γυναίκες με κόκκινα μαλλιά ήταν οι λιγότερο ελκυστικές για τους άνδρες.

Οι επιστήμονες πίστευαν ότι αυτό δεν οφείλεται στο ίδιο το χρώμα, αλλά στο πόσο καλά ταιριάζει το χρώμα των μαλλιών μαζί με το χρώμα του δέρματος. Έτσι, το χρώμα του δέρματος της πλειοψηφίας των γυναικών με κόκκινα μαλλιά βρέθηκε το λιγότερο ελκυστικό των οκτώ χρωμάτων δέρματος.

9. Μήκος των ποδιώνviraltopnews.gr

Ο κλινικός ψυχολόγος Λεόν Σέλτζερ μελέτησε μερικά κομμάτια έρευνας και πολλά σε απευθείας σύνδεσης φόρουμ για να καταλάβει ποιο είναι το μήκος των ποδιών που θεωρείται πιο ελκυστικό για τους άνδρες. Έφτασε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες προτιμούν γυναίκες με μακρύτερα πόδια. Αυτή η δήλωση δεν έρχεται σε αντίθεση με το κομμάτι για τους άνδρες που τους αρέσουν οι κοντές γυναίκες.

Αυτό ισχύει επειδή οι άνδρες αρέσκονται όταν τα πόδια των γυναικών είναι μακρά σε σχέση με το σώμα τους. Έτσι, δεν χρειάζεται να έχετε υπερβολικά μακριά πόδια για να προσελκύσετε έναν άνδρα. Το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία είναι η σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

10. Οσφυϊκή καμπυλότηταviraltopnews.gr

Η οσφυϊκή καμπυλότητα είναι ένα άλλο καθολικό πρότυπο γυναικείας ομορφιάς που ενσωματώνεται στον αρσενικό εγκέφαλο χάρη στην εξέλιξη. Κατά μέσο όρο, η γωνία μεταξύ της πλάτης και των γλουτών πρέπει να είναι περίπου 45,5 °. Αυτή η καμπυλότητα θεωρείται ότι είναι η πιο ελκυστική για τους άνδρες.

Αυτό συμβαίνει επειδή στο παρελθόν (όπως και τώρα) αυτή η καμπυλότητα επέτρεπε στις γυναίκες να μην υποφέρουν από ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Φυσικά, πολλές έγκυες γυναίκες αισθάνονται πόνους στην πλάτη, αλλά οι γυναίκες που δεν έχουν την «σωστή καμπυλότητα» είναι πιο ευαίσθητες στους πόνους.

Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι η εμφάνιση δεν είναι το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει τους άνδρες. Υπάρχει επίσης η εσωτερική ομορφιά και πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε γυναίκα είναι ελκυστική με το δικό της μοναδικό τρόπο. Εκτός αυτού, οι μελέτες έδειξαν ότι υπάρχουν πολλοί άνδρες που ήταν διαφορετικοί από την πλειονότητα. Έτσι, μην φοβάστε να είστε ξεχωριστές και να χρησιμοποιείτε τα πλεονεκτήματά σας με έξυπνο τρόπο.


ΠΗΓΗ: » tilestwra.gr