ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ!

img

Οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε μοναδικές: Ακόμα κι αν ο σύντροφός μας είχε άπειρες ερωτικές παρτενέρ, θέλουμε να θυμάται εμάς στις φαντασιώσεις του. Πώς όμως; Ξέρεις καλά ότι η χημεία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για να τον τρελάνεις στο κρεβάτι, πέρα από αυτό όμως τι άλλο μπορείς για να τον κάνεις να μη σε ξεχάσει ποτε; Μάθε παρακάτω τι σου προτείνει το Youweekly.gr

Προκαταρκτικά: Οι περισσότερες γυναίκες δεν κάνουν προκαταρκτικά παιχνίδια στον άντρα, όμως εκείνος κάποιες φορές τα λατρεύει. Μη μπερδεύεις τα προκαταρκτικά με το στοματικό έρωτα: όταν λέμε παιχνίδια εννοούμε να τον χαϊδέψεις ή να τον γλύψεις στον λαιμό και στις πλάτη και να δημιουργήσεις μια ανυπομονησία για αυτό που έρχεται!

Στοματικός έρωτας: Μην το βλέπεις σαν αγγαρεία, για να το ευχαριστηθεί πρέπει πρώτα από όλα να αρέσει και σε σένα. Κάντο με πάθος και μαεστρία και δεν θα σε ξεχάσει ποτέ!

Γίνε πιο kinky: Διάβασες τις 50 αποχρώσεις του Γκρι, τώρα ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις την πιο light εκδοχή: Χρησιμοποίησε μαντήλια, ερωτικά παιχνίδια και dirty talk για να τον τρελάνεις!

Πάρε τον έλεγχο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό για τους άντρες όταν οι παρτενέρ τους δείχνουν πόσο πολύ τους θέλουν κάνοντας την πρώτη κίνηση και ρίχνοντάς τους στο κρεβάτι!

Να είσαι χαλαρή: Απέβαλλε τα ταμπού σου και προσπάθησε να το ευχαριστηθείς κι εσύ. Οι άντρες παίρνουν τη μισή ευχαρίστηση όταν βλέπουν τη γυναίκα να έρχεται σε οργασμό!

Πέρνα καλά: Το σεξ είναι διασκέδαση κι έτσι πρέπει να το βλέπεις, σαν μια στιγμή για να περάσετε και οι δυο καλά και να απολαύσετε ο ένας τον άλλο. Αν το βλέπεις σαν αγγαρεία ή σαν ‘δουλειά’ τότε σίγουρα δεν θα τον ενθουσιάσεις με τις επιδόσεις σου!

Αυτοπεποίθηση: Μια γυναίκα που αισθάνεται καλά με τον εαυτό της, ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει μένει αξέχαστη σε ένα άντρα! Δείξε τη θηλυκότητά σου και δεν θα χάσεις.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr