ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Αποκάλυψη που Ανατριχιάζει! Συγκλονίζει η αλήθεια για τον Μίκαελ Σουμάχερ!

img

Ξ ΞΏΞΉΞ± Ξ· αλήθεια Ξ³ΞΉΞ± το μυστήριο της Ο…Ξ³ΞµΞ―Ξ±Ο‚ του ΞœΞ―ΞΊΞ±ΞµΞ» Σουμάχερ;

Ξ— γαλλική αθλητική εφημερίδα Β«L’EquipeΒ» ετοίμασε στην αλλαγή της χρονιάς Ξ­Ξ½Ξ± μεγάλο αφιέρωμα Ξ³ΞΉΞ± τον ΞœΞ―ΞΊΞ±ΞµΞ» Σουμάχερ.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 συμπλήρωσε πριν λίγες ημέρες τέσσερα χρόνια στο κρεβάτι του πόνου μετά το ατύχημα που είχε σε χιονοδρομικό κέντρο στις γαλλικές Άλπεις και του προκάλεσε σοβαρούς κρανιοεγκεφαλικούς τραυματισμούς.

Από τότε διαρρέουν ειδήσεις μόνον με το σταγονόμετρο για την πορεία της υγείας του, δίνοντας έτσι τροφή σε διάφορες φήμες.

Ξ— μάνατζερ του Γερμανού πρώην πιλότου, Ζαμπίνε Κεμ, αποκάλυψε τώρα σε συνέντευξή της στη Β«L’EquipeΒ» τον λόγο αυτού του ιδιότυπου εμπάργκο πληροφόρησης ΞΊΞ±ΞΉ ενημέρωσης των φίλων του Ξ£ΞΏΟ…μάχερ.

Όπως δήλωσε η Κεμ, ο Σούμι της είχε εκφράσει λίγες ημέρες πριν το τραγικό ατύχημα τη μεγάλη επιθυμία του, να εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα.

Η μάνατζερ δήλωσε συγκεκριμένα στη γαλλική εφημερίδα, ότι «μου είπε: μην μου τηλεφωνήσεις, για να σχεδιάσουμε πράγματα, θα εξαφανιστώ» και πρόσθεσε ότι «αυτή ήταν η κρυφή επιθυμία του. Γι αυτόν τον λόγο δεν ανακοινώνω τίποτα»

Ξ— L’Equipe αναφέρει στο αφιέρωμα, ότι ΞΏ ΞœΞ―ΞΊΞ±ΞµΞ» Σουμάχερ ΞµΞ―χε περιορίσει πολύ τον κύκλο των φίλων του μετά το τέλος της καριέρας του, εξαιτίας αυτής της επιθυμίας του Ξ³ΞΉΞ± ηρεμία.

Σε αυτούς τους λίγους, έμπιστους φίλους περιλαμβάνονταν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA, Ζαν Τοντ, ο Ρος Μπρον και ο κορυφαίος Γάλλος χειρουργός Ζεράρ Σαγιάν.

Μάλιστα, Ξ· μοίρα το έφερε έτσι, ώστε Ξ½Ξ± αναλάβει ΞΏ Σαγιάν την θεραπεία του Ξ£ΞΏΟ…μάχερ ΞΌΞµΟ„Ξ¬ το ατύχημά του.

Ο άνθρωπος που έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους στη Formula 1, βρίσκεται πλέον κατάκοιτος στη βίλα του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, σε ένα δωμάτιο που έχει διαμορφωθεί σε υπερσύγχρονο θάλαμο νοσοκομείου.

Μακάρι, να γίνει το 2018 ένα θαύμα και να καταφέρει να αποκτήσει πάλι την υγεία του!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr