ΖΩΑ: Ζωολογικοί κήποι στη Δανία δέχονται κατοικίδια ως τροφή για τα λιοντάρια

img

Δύο ζωολογικοί κήποι στη Δανία ζητούν από τους ανθρώπους να δωρίσουν τα κατοικίδια που δεν θέλουν πια, ώστε να ταϊσουν τα λιοντάρια και τις τίγρεις.

Η Δανία, η οποία έχει προκαλέσει προηγουμένως αντιδράσεις με τους ανορθόδοξους τρόπους θανάτωσης των ζώων, έφτασε τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο θέλοντας να χρησιμοποιούνται τα ανεπιθύμητα κατοικίδια ζώα ως ζωοτροφή για τα σαρκοφάγα.

viraltopnews.gr

>Ζωολογικός κήπος Givskud, Δανία

Για όσους επιθυμούν να δωρήσουν το κατοικίδιο ζώο τους, ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης και ο ζωολογικός κήπος Givskud είναι περισσότερο από έτοιμοι να τα αναλάβουν.

Και οι δύο ζωολογικοί κήποι δέχονται κατοικίδια ζώα ως ζωοτροφές για τα σαρκοφάγα, όπως τα λιοντάρια, οι τίγρεις, οι λύκοι και οι διάβολοι της Τασμανίας. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να δώσουν ένα άλογο θα αντιμετωπίσουν τριμηνιαία περίοδο αναμονής εξαιτίας του περιορισμένου χώρου κατάψυξης, ενώ τα μικρότερα ζώα γίνονται δεκτά αμέσως.

Προς το παρόν, ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης δέχεται περίπου πέντε με έξι τρωκτικά, συνήθως κουνέλια, ανά μήνα.

«Είναι καλό τα ζώα να έχουν διαφορετική διατροφή και να μην τρώνε συνέχεια άλογο ή αγελάδα. Επιπλέον, η γούνα είναι διασκέδαση για αυτά στο μάσημα» τόνισε η εργαζόμενη στον ζωολογικό κήπο σε τηλεοπτικό σταθμό.

viraltopnews.gr

>Ζωολογικός κήπος Givskud, Δανία

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr