ΑΣΚΗΣΗ: Δείτε ΠΩΣ θα αποκτήσετε την ΤΕΛΕΙΑ επίπεδη Κοιλιά, με μόλις 4 Λεπτά άσκησης τη Μέρα. Θα Πάθετε Πλάκα με το Αποτέλεσμα!

img

H εξαντλητική γυμναστική δεν είναι για όλους, και συχνά οι περισσότεροι τα παρατάνε, μη μπορώντας να περιμένουν άμεσα αποτελέσματα.

Σας προτείνουμε μια σειρά από ασκήσεις, που χρειάζονται μόλις 5 λεπτά να τις κάνετε, αλλά θα σας χαρίζουν ένα καλογυμνασμένο σώμα και υγεία

1. Καθίσματα.

Χρόνος: 60 δευτερόλεπτα

viraltopnews.gr

Σταθείτε με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων ή λίγο πιο ανοιχτά. Αρχίστε να κάνετε καθίσματα, ρίχνοντας τη λεκάνη προς τα πίσω, σαν να θέλετε να καθίσετε σε μια καρέκλα. Καθίστε όσο το δυνατόν χαμηλότερα και προσπαθήστε να κρατήσετε την πλάτη σας ίσια, χωρίς να καμπουριάζετε. Επιστρέψτε στην αρχική του θέση, τεντώνοντας τους μύες των ποδιών και των γλουτών.

2. Push-ups.

Χρόνος: 30 δευτερόλεπτα

viraltopnews.gr

Πάρτε τη θέση της εικόνας A. Τα χέρια θα πρέπει να είναι στο πλάτος των ώμων και τα πόδια σας τεντωμένα στην ευθεία. Αργά χαμηλώστε προς τα κάτω λυγίστε τα χέρια σας, προσπαθώντας να πιέσετε τους αγκώνες σας κοντά στο σώμα. Επιστρέψτε στην αρχική θέση. Αυτή η άσκηση γυμνάζει τέλεια τους θωρακικούς μυες και τους τρικέφαλους.

3. Τρέξιμο σε θέση εκκίνησης.

Χρόνος: 30 δευτερόλεπτα

viraltopnews.gr

Αυτή η άσκηση θα ενισχύσει τους κοιλιακούς σας και να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες. Η αρχική στάση είναι η ίδια όπως και στα push-ups. Σφίξτε τους κοιλιακούς, σηκώστε το δεξί πόδι και τραβήξτε το αργά προς το στήθος σας. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και να κάντε το ίδιο και για το αριστερό πόδι.

4. Προβολές.

Χρόνος: 60 δευτερόλεπτα

viraltopnews.gr

Σταθείτε με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων και τα χέρια στη μέση. Κάντε με το αριστερό πόδι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, με σχηματίζοντας με το γόνατο γωνία 90 μοιρών και το δεξί πόδι σχεδόν να αγγίζει το πάτωμα. Στη συνέχεια, επαναφέρετε το μπροστινό πόδι πίσω στην αρχική θέση και επαναλάβετε το ίδιο με το δεξί πόδι. Σε αυτή την άσκηση είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την πλάτη σας σε όρθια θέση.

5. Άλματα.

Χρόνος: 45 δευτερόλεπτα

viraltopnews.gr

Αυτή η άσκηση είναι μέρος της στρατιωτικής εκπαίδευσης στις ΗΠΑ, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής αντοχής. Αρχικά, οι βραχίονες πρέπει να είναι παράλληλα με το σώμα. Σηκώστε τα χέρια προς πάνω ενώ ταυτόχρονα ανοίγετε τα πόδια του στο πλάι. Με ένα γρήγορο άλμα πάρτε την αρχική θέση και επαναλάβετε.

Αυτή η γρήγορη προπόνηση είναι πολύ αποτελεσματική: χάρη στην έντονη άσκηση σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr