ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 15 αγνά και φυσικά φαγητά που λειτουργούν ως βιάγκρα

img

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στον τομέα της ιατρικής. Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά για διαφορετικούς λόγους όπως ο διαβήτης, το στρες, το άγχος και η κατάθλιψη. Επίσης, η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να επηρεαστεί και από τις παρενέργειες άλλων φαρμάκων.

Για να αντιμετωπίσουν αυτή την δυσάρεστη κατάσταση οι άνθρωποι καταφεύγουν σε φάρμακα, όπως το βιάγκρα. Παρόλο που αυτό το φάρμακο κάνει αυτό που υπόσχεται, δεν αυξάνει την λίμπιντο ή την επιθυμία για σeξουαλική επαφή. Έτσι, το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Δείτε παρακάτω 15 τρόφιμα που μπορούν να λειτουργήσουν σαν βιάγκρα και να αυξήσουν την λίμπιντό σας.

1.Σπόροι κουκουναριάς

viraltopnews.gr

Οι σπόροι κουκουναριάς θεωρούνται υπερτροφή και μπορούν να προστεθούν σε πολλά φαγητά. Περιέχουν ψευδάργυρο, που μπορεί να αυξήσει την επιθυμία για σeξουαλικές επαφές.

2. Χυμός ρόδι

viraltopnews.gr

Χάρη στα πολλά αντιοξειδωτικά του αυτός ο χυμός μπορεί να εξαλείψει όλες τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες από το σώμα σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να τον φτιάξετε εύκολα.

3. Μαύρη σοκολάτα

viraltopnews.gr

Η μαύρη σοκολάτα μπορεί να ενισχύσει τον καρδιαγγειακό σας σύστημα, που είναι αυτό που εργάζεται σκληρά κατά την διάρκεια των ερωτικών επαφών.

4. Μπανάνες

viraltopnews.gr

Αν θέλετε να βελτιώσετε τις σeξουαλικές σας επιδόσεις σε σταθερή βάση, οι μπανάνες είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Περιέχουν ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη (το ίδιο ένζυμο που μπορεί να αποκτηθεί και από τον ανανά). Αυτό είναι ικανό να αυξήσει την παραγωγή ορμονών του σeξ και να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας του σώματος.

5. Αβοκάντο

viraltopnews.gr

Το αβοκάντο είναι γεμάτο φολικό οξύ που μπορεί να αυξήσει τις αντοχές σας στο κρεβάτι.

6. Στρείδια

viraltopnews.gr

Τα στρείδια αυξάνουν σημαντικά τα επίπεδα ντοπαμίνης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την καλύτερη παραγωγή τεστοστερόνης.

7. Καρπούζι

viraltopnews.gr

Η κιτρουλλίνη που περιέχεται στο καρπούζι βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία.

8. Μάκα

viraltopnews.gr

Η μάκα καλλιεργείται στο Περού όπου χρησιμοποιείται για την αύξηση της σωματικής δύναμης, της ενέργειας, της γονιμότητας, της αντοχής και της λίμπιντο.

9. Σπόροι κολοκύθας

viraltopnews.gr

Οι σπόροι κολοκύθας είναι πλούσιοι σε ψευδάργυρο και αυτό τους κάνει πολύ σημαντικούς για την υγιή παραγωγή σπέρματος. Επίσης, αποτρέπουν την έλλειψη τεστοστερόνης.

10. Τσίλι

viraltopnews.gr

Χάρη στην καψαϊκίνη που περιέχουν, οι πιπεριές τσίλι μπορούν να επιταχύνουν την σeξουαλική επιθυμία ενός ανθρώπου. Τα χημικά που περιέχουν αυξάνουν τους παλμούς της καρδιάς και προκαλούν την απελευθέρωση ενδορφινών.

11. Σκόρδο

viraltopnews.gr

Το σκόρδο περιέχει αλλικίνη, η οποία παράγει θερμότητα που διεγείρει την λίμπιντο. To πιο σημαντικό είναι ότι αυξάνει την ροή του αίματος στο σώμα.

12. Τζίντζερ

viraltopnews.gr

Το τζίντζερ αυξάνει την ροή αίματος στα γεννητικά όργανα.

13. Αμύγδαλα

viraltopnews.gr

Τα αμύγδαλα κάνουν καλό σε ζητήματα γονιμότητας. Είναι πλούσια σε ψευδάργυρο και σελήνιο, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της αναπαραγωγικής υγείας.

14. Νερό καρύδας

viraltopnews.gr

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ηλεκτρολύτες. Αυτοί οι ηλεκτρολύτες μπορούν να αποκτηθούν και από το νερό καρύδας. Όχι μόνο βελτιώνει την ροή του αίματος, αλλά χρησιμεύει και ως αφροδισιακό.

15. Σπαράγγια

viraltopnews.gr

Τα σπαράγγια είναι πλούσια σε βιταμίνη Β, η οποία παρέχει στον οργανισμό μας την ισταμίνη. Η ισταμίνη είναι πολύ σημαντική για την υγιή σeξουαλική ζωή. Είναι εξίσου σημαντική για άντρες και γυναίκες.


ΠΗΓΗ: » tilestwra.gr