ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 10 χειρονομίες των ανδρών που σημαίνουν πολλά για τις γυναίκες

img

Καλά είναι τα δώρα, καλά και οι γενναιόδωρες εκπλήξεις, αλλά η ουσία στις σχέσεις βρίσκεται σε απλές, συχνά μικρές, καθημερινές συμπεριφορές και χειρονομίες.

Όσο και να αρνείσαι ότι είσαι ρομαντική, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι είσαι γυναίκα που θέλει ο άντρας της να την αγκαλιάζει, να τη φιλά και της λέει «σ’ αγαπώ».

Ιδού, λοιπόν, δέκα χειρονομίες των αντρών που μας «σκλαβώνουν»:

1-      Να σε ρωτάει πώς πήγε η μέρα σου: To να ρωτά μια τόσο απλή ερώτηση, δείχνει ότι ενδιαφέρεται για σένα.

2-     Να σου ανοίγει την πόρτα: Είναι «ιππότης» και gentleman, κι αν αυτό συνεχίζεται και μετά τα πρώτα στάδια της σχέσης σας, έτσι θα είναι για πάντα.

3-      Να σ’ αγκαλιάζει και να σε φιλά: Το να σε σφίγγει στην αγκαλιά του και να σε φιλά για αρκετά λεπτά είναι σα να σου λέει «να θυμάσαι, εγώ είμαι εδώ». 

4-      Να σ’ ακούει όταν μιλάς: Σημαίνει ότι τον ενδιαφέρουν όλα όσα του λες και δίνει προσοχή.

5-      Να σε παίρνει τηλέφωνο: Δεν του αρκεί να συνεννοηθεί μαζί σου με ένα μήνυμα, θέλει να σ’ ακούσει.

6-     Να σου λέει πόσο όμορφη είσαι: Τα κομπλιμέντα είναι πάντα καλοδεχούμενα, ιδίως όταν εστιάζουν σε συγκεκριμένα πράγματα πάνω μας, όπως τα ρούχα μας, το πρόσωπο κ.ά.

7-      Να θυμάται λεπτομέρειες από προηγούμενη συζήτησή σας: Σημαίνει ότι δίνει προσοχή σ' αυτά που λέτε.

8-      Να σου κρατά το χέρι: Το να αναζητά να κρατήσει το χέρι σου δείχνει τρυφερότητα και αγάπη.

9-      Να σου στέλνει που και που ένα γλυκό μήνυμα: Το πιο απλό απ’ όλα, «μου λείπεις», είναι αρκετό για να καταλάβεις ότι σε σκέφτεται.  Και σου φτιάχνει τη μέρα!

10-  Να σου λέει «σ’ αγαπώ»: Το να λέμε ο ένας στον άλλο που και που, ιδίως σε ανυποψίαστες στιγμές, είναι πολύ σημαντικό.


ΠΗΓΗ: » joytv.gr