ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Bάζει σε ένα ταψί τα τσόφλια από τα αυγά. Μόλις δείτε τον λόγο θα εκπλαγείτε!

img

Είστε σίγουροι ότι παίρνετε όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα από τα βρώσιμα αυγά; Ξανασκεφτείτε το. Εάν πετάτε τα τσόφλια των αυγών μέσα στο κάδο απορριμμάτων, πετάτε ταυτόχρονα μερικά εκπληκτικά οφέλη για την υγεία.

Οι ερευνητές έχουν μελετήσει το κέλυφος του αυγού για περισσότερα από 10 χρόνια και ανακάλυψαν ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κρατήσετε τα τσόφλια τους.

Οφέλη για την υγεία
Τα τσόφλια των αυγών περιέχουν πολλά ανόργανα συστατικά που είναι συμαντικά για τα οστά,καθώς περιέχουν τεράστιες ποσότητες ασβεστίου και 27 άλλα μέταλλα.

Επιπλέον, επιταχύνουν την επούλωση σε ορθοπεδικές παθήσεις,καθώς οι βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία τους μειώνουν την οστική απώλεια σε μετα-εμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Το βίντεο που ακολουθεί σας δείχνει βήμα προς βήμα τις οδηγίες για την παρασκευή σκόνης ασβεστίου. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Όταν τελειώσετε, θα έχετε μια λεπτή, λευκή σκόνη που μπορείτε να προσθέσετε στο φαγητό σας ή να λάβετε ως συμπλήρωμα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το νέο συμπλήρωμα σας σε σφραγισμένο δοχείο, στο ψυγείο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr