ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Παίρνει την οδοντόβουρτσα και αρχίζει να την τρίβει στη μύτη της – Κάντε το κι εσείς και θα σας απαλλάξει από ένα «ενοχλητικό» πρόβλημα!

img

Σχεδόν όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με δερματικά προβλήματα σε κάποια στιγμή της ζωής μας…

Είτε πρόκειται για ακμή κατά τη διάρκεια της εφηβείας ή φραγμένους πόρους ως ενήλικος, το να κρατάμε το δέρμα μας καθαρό δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Φυσικά, υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται πως μπορούν να βοηθήσουν.

Συνήθως όμως είναι πολύ ακριβά και δεν είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος. Μία νεαρή γυναίκα στο YouTube όμως έχει μία πολύ καλή λύση για να κρατάμε τους πόρους μας καθαρούς και το μόνο που χρειάζεται είναι τρία απλά συστατικά και μία οδοντόβουρτσα! Θα χρειαστείτε: καθαρή, αχρησιμοποίητη οδοντόβουρτσα 1 κ.γ οδοντόκρεμα 1 κ.γ μαγειρική σόδα λίγο ζεστό νερό!

Καθαρίστε το δέρμα σας. Αρχικά πλύνετε το πρόσωπο σας και μουλιάστε μία πετσέτα σε ζεστό νερό για να ζεστάνετε όλα τα σημεία του δέρματος στα οποία υπάρχουν σπυράκια. Αυτό θα ανοίξει τους πόρους. Φτιάξτε το μίγμα Ρίξτε τη σόδα, το νερό και την οδοντόκρεμα σε ένα μπολ και ανακατέψτε. . Βάλτε τη μάσκα Βάλτε αρκετό από το μίγμα σε όλα τα προβληματικά σημεία. Κάντε στο δέρμα Χρησιμοποιήστε μία οδοντόβουρτσα για να κάνετε μασάζ στους πόρους. Είναι πολύ σημαντικό να είναι καθαρή πριν την χρησιμοποιήσετε σ’αυτό το βήμα.

Ξεπλύνετε, Αφού τρίψετε καλά το πρόσωπό σας, αφήστε το για 1 λεπτό να ηρεμήσει. Τώρα, μπορείτε να το καθαρίσετε με μία πετσέτα, αλλά απαλά – το δέρμα θα είναι πολύ ευαίσθητο στο σημείο αυτό. Καθαρίστε Χρησιμοποιώντας λίγο ζεστό νερό, τελειώστε τον καθαρισμό των πόρων σας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Το δέρμα σας ποτέ δεν ήταν τόσο καθαρό. Δείτε την διαδικασία αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί: Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος που θα βοηθήσει όλους όσους έχουν λιπαρό δέρμα ή πρόβλημα με σπυράκια. Δοκιμάστε τον – η τσέπη και το πρόσωπό σας θα σας ευγνωμονούν! Εσείς θα τον δοκιμάσετε;


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr