ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: 5 κανόνες στον έρωτα που κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί

img

Σε μία σχέση είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον εαυτό σου με τον καιρό. Δίνεις και παίρνεις τόσα πολλά, που η συμπεριφορά σου και η προσωπικότητά σου αρχίζουν να μοιάζουν με του άλλου. Πολλοί που, ενώ το παρατηρούν, δεν κάνουν ένα διάλειμμα για να ξαναβρούν τον εαυτό τους, συχνά βρίσκονται να αναρωτιούνται αν ευθύνονται εκείνοι γι' αυτό. Για να διατηρήσεις, λοιπόν, την ηρεμία σου και την προσωπικότητά σου κατά τη διάρκεια μιας σχέσης, είναι σημαντικό να έχεις στο μυαλό σου πέντε πράγματα:

1- Μην ανέχεσαι κανέναν που δεν σου συμπεριφέρεται με σεβασμό. Μην αφήσεις κανέναν να σε πληγώσει ψυχικά ή σωματικά. Το μόνο που πρέπει να σου δείχνει κάποιος σε μία σχέση είναι αγάπη και καλοσύνη.

2- Μην αλλάξεις ποτέ για κάποιον. Εκτός και αν θεωρείς πως είναι προς το καλύτερο, μην δεχτείς να αλλάξεις ποτέ τις απόψεις, τα πιστεύω, τις αξίες ή την εμφάνισή σου για να ικανοποιήσεις τον φίλο σου. Διαφορετικά, σημαίνει ότι δεν σε δέχεται όπως είσαι και δεν εκτιμά αυτό που έχει.

3- Είσαι υπεραρκετή και μην αφήσεις κανέναν να σου πει το αντίθετο. Κάποιος για να είναι σε σχέση μαζί σου σημαίνει ότι εκτιμά και αγαπά όλες τις πλευρές και τα ελαττώματά σου, οτιδήποτε λιγότερο από αυτό δεν μπορεί να είναι αποδεκτό.

4- Εσύ είσαι υπεύθυνη για την ευτυχία σου. Ένας σύντροφος σίγουρα μπορεί να συμβάλει στην ευτυχία σου, αλλά όλα ξεκινούν από εσένα. Αν δεν μπορείς εσύ να κάνεις τον εαυτό σου χαρούμενο, πως περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος; Από το να βρεις, λοιπόν, μια σχέση απλά για να σου γεμίσει το κενό, δημιούργησε μια υγιή σχέση με τον εαυτό σου.

5- Μην κυνηγήσεις κανένα που δεν βλέπει την αξία σου. Όποιος δεν καταλαβαίνει πόσο τυχερός είναι που σε έχει στη ζωή του, δεν αξίζει τον χρόνο σου.


ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: 5 κανόνες στον έρωτα που κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί


ΠΗΓΗ: » joytv.gr