ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Αγενής Οδηγός διπλοπαρκάρει μπροστά από Εκκλησία. Τότε, ο Γείτονας αποφάσισε να του δώσει ένα Αξέχαστο Μάθημα!

img

Το βίντεο που ακολουθεί τραβήχτηκε το πρωί έξω από το Starbucks. Αλλά αντί να χρησιμοποιήσει τον μεγάλο χώρο στην άλλη μεριά του δρόμου πριν πάει για καφέ, αυτός ο βιαστικός οδηγός πάρκαρε κατευθείαν μπροστά από την εκκλησία, κλείνοντας την είσοδο ενώ άνθρωποι περνούσαν.

“Δεν θα αργήσω,” είπε ο οδηγός σε έναν γείτονα, τον Dale. Αλλά φυσικά έκανε πολύ περισσότερο από αυτό. Έτσι, ο Dale αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα ευγένειας. Βγάζει έξω μία καρέκλα, ένα βιβλίο και μία κούπα καφέ και κάθεται ακριβώς μπροστά του! Είχε χώρο να στήσει ακόμα και τρίποδο για να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή για να την δουν όλοι.

“Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι υπερβολικό να προσπαθήσεις να παρκάρεις με έναν τρόπο που να αφήνεις τα άτομα με ειδικές ανάγκες να χρησιμοποιούν την είσοδο,” είπε.

Όταν ο οδηγός γύρισε με τον καφέ του, παρατήρησε τον Dale να κάθεται μπροστά από το αμάξι του, διαβάζοντας το βιβλίο του – και δεν βιάζεται να φύγει.

“Δεν θ’αργήσω,” του φώναξε!

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο εντυπωσιάστηκαν από την τεχνική του:


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr