ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Έβγαλε ένα σπυράκι στο μέτωπό της και αποφάσισε να το σπάσει. Την επόμενη μέρα άρχισαν τα πρώτα τρομακτικά συμπτώματα…

img

Αν έχετε την τάση να σπάτε τα σπυράκια σας χωρίς σωστή απολύμανση, τότε καλύτερα να ξανασκεφτείτε αυτή τη κακή συνήθεια. Η 21χρονη Katie Wright αποτελεί ζωντανή απόδειξη μιας τρομακτικής εμπειρίας. 
Η 21χρονη Αμερικανίδα, κάτοικος του Όστιν, έχει όμορφο και νεανικό δέρμα, αλλά όταν απέκτησε ένα αντιαισθητικό σπυράκι κοντά στο φρύδι της, έκανε το αυτονόητο: να το σπάσει. Στη συνέχεια, εφάρμοσε μακιγιάζ και τόνισε τα φρύδια της με μολύβι. Τότε τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν.

Σύντομα η Katie άρχισε να νιώθει έντονο πόνο στη περιοχή και την επόμενη μέρα ξύπνησε, έχοντας πρησμένο πρόσωπο και μια μεγάλη πληγή στο σημείο όπου βρισκόταν το σπυράκι.

Αμέσως πήγε στα επείγοντα, όπου οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε μια επικίνδυνη μόλυνση από στρεπτόκοκκο ή βακτήρια σταφυλόκοκκου. Ο δερματολόγος που την εξέτασε, την πληροφόρησε ότι αν το άφηνε χωρίς θεραπεία, η πάθηση θα μπορούσε να της κοστίσει την όρασή της ή ακόμα και να χάσει τη ζωή της.

viraltopnews.gr

Σε συνέντευξή της η Katie εξηγεί πως ένα βρώμικο μολύβι φρυδιών συνέβαλε στη λοίμωξη. «Διαχωρίζω τα πινέλα από τα καλλυντικά για να τα πλύνω. Έβαλα το μολύβι φρυδιών μαζί με τα καλλυντικά, ενώ έπρεπε να βγάλω το βουρτσάκι και να το καθαρίσω και αυτό.»

Πρέπει να το παραδεχτούμε, οι περισσότερες γυναίκες δεν μπαίνουν καν στη λογική να καθαρίσουν τα μολύβια του μακιγιάζ. Τα βουρτσάκια και τα πινέλα μπορεί να καθαρίζονται τακτικά, αλλά σπάνια θα απολυμάνει κανείς καλλυντικά, όπως τα μολύβια.

Έπειτα από ένα ολόκληρο μήνα θεραπείας με ισχυρή αντιβίωση, η λοίμωξη της Katie θεραπεύτηκε. Τώρα μέσω των social media και συνεντεύξεων προειδοποιεί το κοινό για την τρομακτική εμπειρία της.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr