ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Η Κοπέλα του Μύριζε τόσο Άσχημα που Σιχαινόταν ακόμη και να την Αγκαλιάσει. Δείτε 6 Συμβουλές για να ΜΗΝ Πάθετε τα ίδια!

img

To καλοκαίρι, συχνά ανησυχούμε για τον κίνδυνο του να ιδρώσουμε και να μυρίζουμε άσχημα. Και έχουμε δίκιο να ανησυχούμε γιατί είναι πιθανό να μυρίζουμε ακόμα και αν χρησιμοποιούμε αποσμητικό. 

viraltopnews.gr

Μία εταιρία από την Ιαπωνία, η Mandam, λέει πως έχει βρει έναν νέο τύπο μυρωδιάς που συχνά εντοπίζεται σε άντρες μέσης ηλικίας, αλλά ανάλογα την διατροφή τους, μπορεί επίσης να επηρεάσει και άντρες και γυναίκες ακόμα και από τα 20 τους.

Ωστόσο, αυτή η οσμή δεν προέρχεται από τις μασχάλες αλλά από το πίσω μέρος του κεφαλιού και του λαιμού. Γι’αυτό και σπάνια την παρατηρούμε. Πώς όμως μπορούμε να την αποτρέψουμε;

viraltopnews.gr

Η οσμή προκαλείται από ένα χημικό που λέγεται διακετύλιο. Παράγεται από το βακτήριο του σταφυλόκοκκου όταν σπάει το γαλακτικό οξύ στον ιδρώτα. Δείτε πώς να την αντιμετωπίσετε και πώς να μειώσετε την πιθανότητα να επηρεάσει τις μύτες όσων είναι δίπλα σας…

1. Το διακετύλιο είναι δύσκολο να ξεπλυθεί, οπότε καλό θα ήταν να πλένεστε δύο φορές.

viraltopnews.gr

Καθαρίστε πιο έντονα την περιοχή του λαιμού και πίσω από τα αυτιά.

viraltopnews.gr

2. Η άσκηση είναι επίσης αποτελεσματική. Όταν ιδρώνουμε, αποβάλλουμε λίπος που περιέχει διακετύλιο. Φυσικά, πρέπει να κάνουμε μπάνιο όταν τελειώσουμε.

viraltopnews.gr

3. Όταν έχουμε δουλειά, τείνουμε να τρώμε γρήγορα. Αυτό επηρεάζει το λίπος που απελευθερώνουμε όπως επίσης και την κυκλοφορία του αίματος.

viraltopnews.gr

4. Εκτός και αν είναι ειδικό για αυτή την οσμή, ένα άρωμα δεν μπορεί να την εξουδετερώσει και μπορεί να την κάνει ακόμα και χειρότερη. Πρέπει να την αντιμετωπίσετε για να λύσετε το πρόβλημα.

viraltopnews.gr

5. Οι γυναίκες επηρεάζονται λιγότερο από την οσμή αυτή. Όταν όμως οι ορμόνες μειώνονται, ο ιδρώτας τείνει να γίνει πιο όξινος. Το άγχος, το αλκοόλ και το κάπνισμα μπορεί να επηρεάσουν την παραγωγή των γυναικείων ορμονών.

viraltopnews.gr

6. Φαίνεται πως δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να είμαστε καθαροί και υγιείς. Για να δείτε εάν η οσμή αυτή αποτελεί πρόβλημα για σας, μπορείτε να σκουπίσετε το πίσω μέρος του κεφαλιού ή του λαιμού με ένα καθαρό χαρτομάντιλο το απόγευμα και μετά να το μυρίσετε. Μπορείτε επίσης να μυρίσετε το μαξιλάρι σας όταν ξυπνάτε το πρωί. Εάν μυρίζει σαν παλιό λάδι ή σκουπίδια, τότε καλό θα ήταν να κάνετε κάτι γι’αυτό.

viraltopnews.gr

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να το κοιτάξετε σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr