ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Πανίσχυρο Ένζυμο που Θεραπεύει Λοιμώξεις, Οιδήματα και Φλεγμονές. Εγγυημένα Αποτελέσματα!

img

Η serrapeptase (σεραπεπτάση) είναι ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που ανακαλύφθηκε στη δεκαετία του ’70. Απομονώθηκε από τα είδη βακτηρίων Serratia, τα οποία βρίσκονται μέσα στα έντερα των μεταξοσκωλήκων. Παρέχει μερικά εκπληκτικά οφέλη για την υγεία. Δεσμεύεται στο αίμα και μεταφέρεται σε χώρους όπου το σώμα την χρειάζεται.

Είναι σε θέση να απαλλάξει το σώμα από τις τοξίνες που φράζουν τις αρτηρίες και το πεπτικό σύστημα. Αφού διαβάσετε σχετικά με μερικά από τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία που προσφέρει η serrapeptase, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την προσθήκη της στη διατροφή σας!

Δείτε 7 οφέλη που έχει στην υγεία μας:

1. Καταπραΰνει την ερυθρότητα

Μελέτες στην serrapeptase έχουν δείξει την ικανότητά της να μαλακώνει τουςτραυματισμούς ή φλεγμονώδεις παθήσεις. Είναι σε θέση να προωθήσει ένα ηρεμιστικό και αρμονικό περιβάλλον στο σώμα σε κυτταρικό επίπεδο.

viraltopnews.gr

2. Βοηθά με τις λοιμώξεις

Η serrapeptase έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά τα συμπτώματα που σχετίζονται με οξεία ή χρόνια ασθένεια του αυτιού, της μύτης και του λαιμού. Το ένζυμο λειτουργεί μειώνοντας το ιξώδες του βλεννογόνου το οποίο βοηθά στην προώθηση της αποστράγγισης.

3. Βοηθάει στους τραυματισμούς

Η serrapeptase χρησιμοποιείται συχνά για να βοηθήσει εκείνους που υποφέρουν από τραυματισμό. Είναι σε θέση να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, όπως διαστρέμματα και σχισμένους συνδέσμους, μειώνοντας το πρήξιμο.

viraltopnews.gr

4. Βοηθά το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Μελέτες έχουν δείξει ότι η serrapeptase μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα. Λειτουργεί μειώνοντας μερικά από τα συμπτώματα που σχετίζονται με το καρπιαίο τούνελ, συμπεριλαμβανομένου του πόνου και του πρήξιμου.

5. Βοηθά στον πόνο και στο οίδημα

Η serrapeptase χρησιμοποιείται συχνά για την καταπολέμηση του οιδήματος. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το ένζυμο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος έως και κατά 50%. Βοηθά επίσης στην δραστική μείωση του πόνου.

viraltopnews.gr

6. Βοηθάει στην κυστική νόσος του μαστού

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η serrapeptase έχει τη δυνατότητα να μειώνει τον πόνο στο στήθος και το πρήξιμο του μαστού, χάρη σε ένα ένζυμο που περιέχει, το ινωδολυτικό. Το ινωδολυτικό διαθέτει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

7. Βοηθά στην καταπολέμηση της αθηροσκλήρωσης

Η serrapeptase συμβάλλει στην προώθηση της φυσιολογικής πήξης του αίματος και μειώνει την εμφάνιση κιρσών. Είναι επίσης σε θέση να απομακρύνει αποτελεσματικά την αρτηριοσκληρωτική πανώλη από το αρτηριακό τοίχωμα χωρίς να βλάψει οποιαδήποτε υγιή κύτταρα.

viraltopnews.gr

Πώς να πάρετε Serrapeptase;

Η δοσολογία serrapeptase μπορεί να κυμαίνεται από 300.0000 SPU ανά ημέρα έως 500.000 SPU ανά ημέρα. Συζητήστε με το γιατρό σας για να καθορίσετε το σωστό ποσό για το σώμα σας.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη για την υγεία της serrapeptase:


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr