ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Μεγάλη Προσοχή: Δείτε γιατί δεν πρέπει να ακουμπάτε τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου

img

Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι, αρκετοί από εσάς, έχετε τη συνήθεια να βάζετε τα πόδια σας στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Συνήθεια που πέρα από το ότι δεν είναι πρέπουσα είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνη, όπως έδειξε το παράδειγμα της Αμερικανίδας, Audra Tatum. H Audra, παρά τις συνεχείς αντιρρήσεις και τις παραινέσεις του συζύγου της έβαζε συνεχώς το πόδια της στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Όταν το τελευταίο είχε μια μικρή σύγκρουση που προκάλεσε την ενεργοποίηση του αερόσακου του συνοδηγού άρχισε η ταλαιπωρία και ο Γολγοθάς της. Κι αυτό γιατί η ισχύς της πυροδότησης του αερόσακου, μετακίνησε το πόδι της με τόση ορμή προς τα πίσω που της έσπασε τη μύτη.

Παράλληλα υπέστη κατάγματα στο δεξί της αστράγαλο, το μηριαίο οστό και το βραχίονα της. Mάλιστα, οι γιατροί επεσήμαναν στην άτυχη Αμερικανίδα, πως αν δεν είχε τα πόδια της στο ταμπλό δεν θα πάθαινε απολύτως τίποτα από το «ελαφρύ» τροχαίο που είχε. Η ίδια μίλησε στο NewsChannel 9 και δήλωσε «το μετανιώνω κάθε μέρα, κάθε ώρα κάθε στιγμή που πατάω το πόδι μου στο έδαφος και πονάω.Μην κάθεστε ποτέ έτσι στο αυτοκίνητο».

Προκειμένου λοιπόν να μην έχει κανείς άλλος την «τύχη» της Αμερικανίδας καλό θα είναι τα πόδια στο αυτοκίνητο να πατούν στο δάπεδό του και όχι να ακουμπούν στο ταμπλό του.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr