ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: 8 πράγματα για την στύση που κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει

img

Η σύγχρονη κοινωνία μας προτρέπει να ζούμε την ζωή μας, πολλές φορές χωρίς να αναλογιζόμαστε τις συνέπειες. Αλλά, πολλές φορές αυτή η μια παραπάνω μπύρα και το κάπνισμα, μπορεί να μην εμφανίσουν αμέσως τις συνέπειές τους, αλλά σταδιακά θα παρουσιαστούν όλα τα προβλήματα συσσωρευμένα.

Όλα αυτά μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την στύση των αντρών.

Η στυτική δυσλειτουργία, δηλαδή η αδυναμία να διατήρησης της στύσης κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, επηρεάζει την αυτοπεποίθηση και τις σχέσεις. Στις ΗΠΑ περίπου 18 εκατομμύρια άντρες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Δείτε παρακάτω 8 σκληρές αλήθειες για την στύση, που όλοι οι άντρες πρέπει να γνωρίζουν.

Προσέξτε το μέγεθος της μέσης σας.

Σίγουρα, αυτό εξαρτάται από τον κάθε σωματότυπο, αλλά σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Κόρνγουελ, οι άντρες με περιφέρεια μέσης πάνω από 100 εκατοστά είχαν περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν στυτική δυσλειτουργία.

viraltopnews.gr

>Κάπνισμα και στύση δεν πάνε μαζί.

Γνωρίζατε ότι το κάπνισμα είναι η κύρια αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας για τους άνδρες κάτω των 40; Οι υγιείς αντιδράσεις απαιτούν μια κανονική ροή αίματος. Το κάπνισμα οδηγεί σε συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες, οι οποίες φράζουν την κανονική ροή.

Σύμφωνα με μια έρευνα, οι άντρες που καπνίζουν 20 ή παραπάνω τσιγάρα την ημέρα έχουν 60% περισσότερες πιθανότητες για εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας.

viraltopnews.gr

>Το αλκοόλ και η στύση δεν πάνε μαζί.

Υπάρχει μια διαδεδομένη αντίληψη, ότι το αλκοόλ μας κάνει πιο σεξουαλικούς. Η αντίληψη αυτή είναι τελείως λανθασμένη. Στην πραγματικότητα, το πολύ αλκοόλ μπορεί να μειώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. Το μέτρο είναι το μυστικό. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ ορίζουν ως μέτρο τα δύο ποτά την ημέρα για τους άνδρες.

viraltopnews.gr

>Στοματική υγιεινή και ανοσοποιητικό σύστημα.

Σύμφωνα με μια έρευνα, οι άντρες με στυτική δυσλειτουργία είναι τρεις φορές πιθανότερο να πάσχουν από κάποια ασθένεια των ούλων ή των δοντιών.  Αυτό συμβαίνει επειδή η φλεγμονή, η οποία εμφανίζεται ως αντίδραση σε τραυματισμό ή μόλυνση, μπορεί να μεταδοθεί από τα ούλα προς το υπόλοιπο σώμα. Γι’ αυτό, οι επισκέψεις στον οδοντίατρο είναι απαραίτητες.

viraltopnews.gr

>Στρες και άγχος.

Το στρες και το άγχος είναι κοινές αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε το άγχος, αλλά μπορούμε να ανακουφιστούμε από αυτό.

Για παράδειγμα, μπορούμε να απομακρύνουμε από την ζωή μας τις αρνητικές σχέσεις και να κρατήσουμε μόνο τις καλές. Άλλος ένας τρόπος, είναι να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, όχι με επιθετικό τρόπο, αλλά με δυναμικό.

viraltopnews.gr

>Ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Η έλλειψη ύπνου μπορεί επίσης να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία. Αν έχετε ασταθές ωράριο ύπνου, πρέπει να το ρυθμίσετε, ώστε να κοιμάστε αρκετά και να είστε ξεκούραστοι.

viraltopnews.gr

>Να τρώτε καλά και να γυμνάζεστε.

Αν είστε υπέρβαροι ή έχετε διαβήτη ή και τα δύο, το νεύρο που συνδέεται με το πέος μπορεί να επηρεαστεί.

Η υγιεινή διατροφή και άσκηση είναι απαραίτητα για μια καλή σεξουαλική ζωή.

viraltopnews.gr

>Σιχαίνεστε το διάβασμα; Ακολουθήστε αυτόν τον απλό κανόνα.

Ένας γενικός κανόνας που πρέπει όλοι να ακολουθήσουν είναι «Ό,τι είναι κακό για την καρδιά ενός άντρα είναι κακό και για το πέος του», υποστηρίζει ο Άντριου Μακούλουχ από το Ιατρικό Κέντρο Langone της Νέας Υόρκης.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr