ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Φαίνεται σαν μία ξεκάρφωτη πόρτα στη μέση του πουθενά. Μόλις ανοίξει όμως, και δείτε ΤΙ υπάρχει από μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

img

Το πείσμα είναι ένα αστείο πράγμα, και όταν οι άνθρωποι ενεργούν με αυτό, το αποτέλεσμα είναι γενικά εξωφρενικό, τρελό και λίγο αστείο. Αυτό το σπίτι σε σχήμα πίτας στο Σιάτλ, είναι όλα αυτά τα πράγματα μαζί και πολλά ακόμη.

Χτισμένο στη δεκαετία του 1920, αυτό το περίπλοκο σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο και μερικά σημεία όπου μπορείτε να αγγίξετε και τις δύο πλευρές του σπιτιού.

Ναι, διαβάσατε σωστά. 4,5 μέτρα πλάτος από τη μία πλευρά και μόλις 1.5 μέτρα στο αντίθετο άκρο, αυτό το σπίτι ήταν διαμορφωμένο σαν ένα τρίγωνο. Γιατί; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Υπάρχουν τρεις ιστορίες για την την προέλευση του σπιτιού, η καθεμία από τις οποίες επικεντρώνεται γύρω από αυτό το δύσκολο ανθρώπινο συναίσθημα: το πείσμα.

Ιστορία 1: Το διαζύγιο

viraltopnews.gr

Η ιστορία λέει ότι μια διαζευγμένη έλαβε την μπροστινή αυλή ως μέρος του διακανονισμού του διαζυγίου της, ενώ ο σύζυγός της έλαβε το σπίτι. Έτσι, έφτιαξε το μικρό αυτό σπίτι στην μικρή της περιουσίας .

Ιστορία 2: Ο Γερμανός

viraltopnews.gr

Η δεύτερη ιστορία λέει ότι ένας Γερμανός άνδρας που κατοικούσε εκεί επέτρεψε σε έναν φίλο να χρησιμοποιήσει την περιουσία του για να χτίσει ένα σπίτι. Πήγε στη Γερμανία για να επισκεφτεί την οικογένειά του και όταν επέστρεψε, ανακάλυψε ότι ο φίλος του είχε χτίσει ένα μεγαλοπρεπές σπίτι στην ιδιοκτησία του. Πιστεύοντας ότι ο φίλος του τον εκμεταλλεύτηκε, αποφάσισε να φτάσει ακόμα πιο πέρα. Χρησιμοποίησε το υπόλοιπο χώρο για να χτίσει το μικροσκοπικό σπίτι σε σχήμα πίτας, ώστε την επόμενη φορά, ο φίλος του να μην χρησιμοποιήσει την περιουσία του.

Ιστορία 3: Η τράπεζα

viraltopnews.gr

Η τρίτη και τελευταία ιστορία λέει: ο άνθρωπος που ζούσε στο μεγάλο σπίτι της ιδιοκτησίας του, ήθελε να αγοράσει το μικροσκοπικό οικόπεδο για να επεκτείνει την ιδιοκτησία του. Ο ιδιοκτήτης του μικρού σπιτιού σκέφτηκε να το πουλήσει και ήθελε να λάβει μια προσφορά. Η προσφορά για το μικρό σπίτι ήταν τόσο χαμηλή ώστε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου αρνήθηκε να το πουλήσει.

Ό, τι και αν προκάλεσε αυτό το σπίτι, είμαστε ευτυχείς που υπάρχει! Ας κάνουμε μια περιήγηση σε αυτό το περίεργο σπίτι, ώστε να μπορούμε να το εκτιμήσουμε πλήρως:

Από μπροστά, αυτό το σπίτι μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο στο δρόμο του Σιάτλ.

viraltopnews.gr

Όταν εισέρχεστε, μπαίνετε σε ένα ευρύχωρο καθιστικό με κανονική εμφάνιση.

viraltopnews.gr

Αν αρχίσετε να περπατάτε θα ότι ο χώρος αλλάζει.

viraltopnews.gr

Η τραπεζαρία είναι ιδανική για δύο άτομα.

viraltopnews.gr

Τα υπνοδωμάτια φαίνονται κανονικά, αλλά μην ξεγελιέστε. Καθένα δεν είναι μεγαλύτερο από το υπνοδωμάτιο ενός παιδιού.

viraltopnews.gr

Αυτή η κρεβατοκάμαρα είναι στο υπόγειο του σπιτιού.

viraltopnews.gr

Ένα όμορφο μπάνιο.

viraltopnews.gr

Και ένας άλλος μικρός χώρος.

viraltopnews.gr

Και κάποιος επιπλέον χώρος.

viraltopnews.gr

Αυτό το σπίτι είναι τώρα προς πώληση για μόλις 519.000 δολάρια. Αν δεν θέλετε να το αγοράσετε αξίζει να το επισκεφτείτε!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr