ΑΝΔΡΑΣ: 6 Επτασφράγιστα Μυστικά που ΚΑΝΕΝΑΣ Άντρας δεν Πρόκειται Ποτέ να Αποκαλύψει σε μία Γυναίκα. Με το 5ο θα Μείνετε Άφωνες!

img

Τι γνωρίζουμε για τους άνδρες; Θα βοηθήσουν πάντα μια κοπέλα που βρίσκεται σε κίνδυνο. Αγαπούν το ποδόσφαιρο. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι εξαιρετικά ωραίοι με γένια. Και αυτό είναι – τουλάχιστον σύμφωνα με τις περισσότερες γυναίκες.

Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά μυστικά που εκμυστηριεύτηκαν οι ίδιοι οι άνδρες.

6. Χρειάζονται στιγμές να μην κάνουν τίποτα.

1

Μπορεί να ακούγεται απροσδόκητο, αλλά δεν θέλουν πάντα να είναι επικεφαλείς των πραγμάτων, λαμβάνοντας σοβαρές αποφάσεις και να είναι υπεύθυνοι για τις συνέπειες. Κατά καιρούς, οι άνδρες απλά θέλουν να έχουν κάποιο χρόνο για να απολαύσουν στιγμές ειρήνης και ηρεμίας.

5. Οι άνδρες δεν παρατηρούν λεπτομέρειες.

2

Οι άντρες σκέφτονται συνολικά. Απλά αποδεχτείτε το και μην προσπαθείτε να τους κάνετε να δώσουν σημασία σε μικρές λεπτομέρειες. Ίσως θα πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα τους, γιατί οι γυναίκες συχνά επικεντρώνονται πολύ περισσότερο σε λεπτομέρειες, γεγονός που στερεί όλη τη χαρά από μια κατάσταση στο σύνολό της.

4. Οι ανόητες σκέψεις είναι μια σπουδαία ξεκούραση για το μυαλό.

3

Μπορείτε να φανταστείτε ότι οι άνδρες δεν ξοδεύουν κάθε λεπτό της ζωής τους σκεπτόμενοι πώς θα πληρώσουν το δάνειο, πως θα παρέχουν για την οικογένειά τους ή πως θα σώσουν τον κόσμο; Αποδεικνύεται ότι πολύ συχνά σκέφτονται κάποιες ανοησίες.

3. Έχουν και αυτοί φόβους

4

Οι άνδρες είναι ακούσια θύματα της εικόνας του ήρωα που δημιουργήθηκε γι ‘αυτούς από τη σύγχρονη κοινωνία. Τους υποχρεώνει να κρατούν μια συγκεκριμένη στάση σε κάθε περίπτωση, γεγονός που είναι δύσκολο, επειδή φοβούνται το άγνωστο όσο και ο καθένας, αμφισβητώντας για τις αποφάσεις τους και ανησυχώντας.

2. Κοιτάζουν κάθε γυναίκα που περνάει.

5

Ένας άντρας θα κοιτάζει πάντα άλλες γυναίκες, αξιολογώντας μια όμορφη κοπέλα που περνάει. Η ανθρωπότητα υπάρχει, στην πραγματικότητα, χάρη στην ικανότητα των αντρών να εκτιμούν τις γυναίκες από την εμφάνισή τους, επιλέγοντας την καλύτερη για να γίνει η μητέρα των παιδιών τους. Είναι στη φύση τους και δεν μπορεί να αποφευχθεί.

1. Εκτιμούν την υποστήριξη.

6

Οι άνδρες χρειάζονται συναισθηματική υποστήριξη όσο και οι γυναίκες – είναι σημαντικό για οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Ο ταραχώδης ρυθμός της σημερινής ζωής και το συναισθηματικό άγχος δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ των φύλων.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr