ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Μην ερωτευτείς δειλό. Ο πόνος που θα σου προκαλέσει δεν αξίζει

img

Κάτι σου έκανε αυτός ο άνθρωπος. Λίγο η στιγμή, λίγο η γοητεία του, λίγο η εξυπνάδα του στις πρώτες συζητήσεις, τον θεώρησες τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου που στο τέλος αποδεικνύεται όχι μία από τα ίδια, αλλά μάλλον ότι χειρότερο μπορούσε να σου συμβεί.

Μην ερωτεύεστε τους δειλούς. Άλλα λένε, άλλα κάνουν και σίγουρα στην τελική, συνήθως άλλα εννοούν. Δες την αλήθεια όσο είναι νωρίς για να προλάβεις! Δεν θα είστε ποτέ σε δρόμους παράλληλους. Αυτοί βλέπουν την πάρτη τους εκεί που εσύ επενδύεις στο «εμείς».

Μην πέσεις στην παγίδα να ερωτευτείς δειλό. Γιατί όταν σου λέει πώς δεν ξέρει τι θέλει ή τι του γίνεται, δεν σου κάνει πλάκα, ούτε σε δοκιμάζει. Το εννοεί. Και δεν χρειάζεσαι κανέναν που δεν είναι απόλυτα αφοσιωμένος σ΄εσένα.

Μην ερωτευτείς δειλό. Γιατί ο πόνος που θα σου προκαλέσει δεν αξίζει. Δεν σου αξίζει. Θα κλαις, θα πονάς κι αυτός απλά θα συνεχίζει τη ζωή του χωρίς να κοιτάξει πίσω. Γιατί είναι πολύ δειλός να φύγει αντρίκια.

Μην την πάθεις και ερωτευτείς δειλό. Ακόμη κι αν έχεις καιρό για χάσιμο. Επένδυσε σε ανθρώπους που έχουν μάθει να αγαπούν, που δεν τσιγκουνεύονται τα συναισθήματα τους. Που θα σε ψάχνουν σε μια έντονη μέρα, που θα σου στέλνουν στιχάκια, αγαπημένα τραγούδια, που θα ανυπομονούν για την επόμενη σας συνάντηση. Που σε θέλουν δική τους και μόνο δική τους.

Μην ερωτευτείς δειλό. Δεν το αξίζεις. Και δεν αξίζει και αυτός την αμέριστη προσοχή, κατανόηση και αγάπη που έχεις να του δώσεις.

Μην ερωτευτείς δειλό. Μείνε μόνη σου καλύτερα! Μάθε μια ξένη γλώσσα, αγάπα εσένα. Έχεις πολλή αγάπη να δώσεις και τον άνθρωπο σου θα τον ανεβάσεις μέχρι εκεί που μπορείς! Μην τα αποκαλύπτεις όλα αυτά σε έναν δειλό. Φοβάται και φεύγει…


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr